søndag den 4. marts 2007

Sikke en weekend...

Jeg har haft en hård weekend... Men god! Sort of..

Jeg vil gerne lige sige at jeg er ret træt af at borgerkrigen har været, ikke kun i min baghave, men også i min forhave, de sidste par dage. Der har stået noget nær 70 betjente lige uden for mit stuevindue, og har gjort at bilen måtte flyttes rundt for ikke at blive forvandlet til en lille bunke kul. Derfor en besked til de der små forpulede møgunger: Gider I godt lige stoppe det der snart? Og hvis I virkelig insistere på at kaste noget, så følg Annes råd og kast med karameller i stedet. Så ville os naboer kunne lide jer igen.

Sådan. Det var dagens sure opstød.

I går havde jeg nogle af mine søskende på besøg. En bror var syg og en bror var kaldt på arbejde (han er nemlig betjent), så vi var kun 5. Lækkerkæresten og jeg havde været i Inco om formiddagen (oh glæde, oh lykke), og købt ind til en vildt lækker middag. Vi fik 5 retter, og jeg kan næsten ikke tænke på dem, så får jeg kvalme. Jeg spiste nemlig så meget at jeg blev helt dårlig. Så drak vi adskillige liter vin, råbte efter møgungerne nede på gaden, spiste noget mere og så bankede jeg dem alle sammen i TP. Totalt hyggeligt.

Nu sidder jeg og har lige spist lidt rester. Er voldsomt sliksulten. Sidder og kigger over på et stort påskeæg som Lækkerkæresten og jeg fik af min lillesøster. Har lovet ikke at spise det uden ham, men er ikke sikker på at jeg kan holde det... Tror måske lige jeg tager en lille bid...

3 kommentarer:

Anne O'Manne sagde ...

Ja, hvis de forpulede møgunger ikke snart tager sig sammen, driver de denne vatarmede pacifist til selvtægt.
Hvor bliver jeg dog bare ked af at se, hvordan de behandler København :-(

Det lyder ellers som en rigtig hyggelig weekend.
Hvor meget påskeæg er der tilbage? :-p

Miss Blue Eyes sagde ...

Påskeægget er stadig helt. Konstaterede at mikroovnede hindbær og vanillieis er en fantastisk dessert, så det spiste jeg i stedet. Med masser af karamelsauce!

Anne O'Manne sagde ...

Snyyyyyyyyyd!