mandag den 5. marts 2007

Mmm

Politimanden i uniform ser mums ud. Miss Blue Eyes kan godt lide politimanden i uniform. Miss Blue Eyes vil gerne have politimanden i uniform med hjem...

10 kommentarer:

Christina sagde ...

åååårh... gem lidt til os andre, hvad? ;-) ... fantastisk blog du har, absolut smile-garanti-stempel med kryds og slange (...mon han var jysk??)

Miss Blue Eyes sagde ...

He he, altså her hvor jeg bor, er der rigeligt med betjente ;o) Alene fra mit stuevindue kan jeg se de første 15... Men jeg er jo en pæn pige (HEY! Der skulle ikke grines!!!) og når man har så dejlig en kæreste som mig, er det nu nemt at stå imod :o)

Tak for de pæne ord. Det er sådan nolge kommentarer der gør at man gider blive ved :o)

Anne O'Manne sagde ...

Hey! Hør! Hov! Send ham da lige denne vej. Man sidder jo her og "sulter" ;-)

Miss Blue Eyes sagde ...

Sulter du ligefrem? ;o) Så må du flytte tilbage til Nørrebro... Vi har rigeligt ;o)

Christina sagde ...

synes det er uretfærdigt,jeg mener, de brændte biler af her i nabogaden i nat (-er i begyndt at eksportere??) og nul politimænd til mig :-( ikke engang en lille bitte en...

Miss Blue Eyes sagde ...

Så må du skifte taktik, frøken Mikkelsen ;o) Lidt glimt i øjet og et tilbud om at stille op til kropsvisitation skaffer helt sikkert en betjent eller to... Mindre kan dog nok gøre det ;o)

Anonym sagde ...

Kære blåøjede frøken.

Politibetjente er absolut lækre - ikke mindst når de er i uniform. Det er velkendt og accepteret. Selv jeg, der er mand (og kvindebeundrer), kan sagtens se det fabelagtige i kombinationen fysisk trænet + magtbeføjelser + tilnærmelsesvis smart uniform. Desuden har de (fleste af dem) ordentlige håndjern...og ikke de der fesne med lyserød plys på.

Tænker dog, at de sidste dages begivenheder ikke har været bedste lejlighed til at gøre sig til over for dem. Det kræver uhyre anstrengelser at gøre sig fornuftigt til efter at have fået en brosten (der i øvrigt slet ikke er brosten, men derimod chaussesten) i smasken.



Tillad mig forresten lige at kommentere din kommentar (sikke dog en formulering) om at have en dejlig kæreste. Jeg formoder, at der skal stå '...så dejlig en kæreste som JEG...'. Med 'mig' antyder du, at det er nemt at stå imod, dersom man har en kæreste, der er så dejlig, som du er.
Det er ganske givet rigtigt, men det fremhæver ikke helt, hvor glad du er for lækkerkæresten, hvilket eller antageligt var meningen. Tværtimod fremstår det en kende selvpromoverende ;-)




Med venlig hilsen....ja, du kan sikkert godt gætte, hvem der hænger sig i den slags detaljer.

Knus

Anonym sagde ...

He he, jeg studsede også over "så dejlig en kæreste som mig" og tænkte freudiansk fortalelse dér :-)
Men det er nok at overfortolke, vi er vist mere ude i noget grammatisk sjusk...

Miss Blue Eyes sagde ...

Anonymous: Ha ha, jeg undrede mig også lidt over hvornrå du igen begyndte at påpege mit grammatiske sjusk (på den anden side... kender du mig ikke godt nok til at vide, at jeg ikke har nogle problemer med at være selvpromoverende?). Jeg var ved at tro at du slet ikke læste med mere...

Men du har ganske ret. Der skulle selvfølgelig stå JEG og ikke MIG. For JEG har en fantastisk kæreste, og derfor kan jeg godt modstå de nydelige mænd der står og keder sig foran min dør.

Miss Blue Eyes sagde ...

Uh, forresten! Hvor er du nu pludselig anonym? Du plejer da at have dit helt eget dæknavn...