fredag den 2. marts 2007

De der ambassadører

Hvorfor er det lige at nogle bliver valgt til at teste cremer for Nivea? Og hvorfor er det lige at JEG ikke bliver valgt? Er I klar over hvor lange ben jeg har? De er simpelthen skabt til at få lækkericremerier på. Nå!

Søde Nivea-folk. Jeg vil gerne teste jeres fine cremer også! I ringer bare...

4 kommentarer:

Anne O'Manne sagde ...

Ja, hvad er det egentlig for en slags forskelsbehandling?!
Personligt synes jeg, jeg burde blive romkugleambassadør.

Og vi kunne vist begge blive chokoladeambassadører - for chokololade... sådan generelt.

Miss Blue Eyes sagde ...

Ja, helt ærlig! Det er faktisk lidt ødelæggende for ens selvværd. Hvorfor er JEG ikke god nok? Hvad har JEG gjort forkert?

Uh... Chokoladeambassadører... Eller flødebolleambassadører... Eller faktisk hvad som helst lækkert, som kan spises ellers smøres på så man bliver lækker, og som man får gratis. Så vil jeg gerne være ambassadør. Og det er i øvrigt også en fed titel...

Anonym sagde ...

Du må gerne få en af mine ambassadør-cremer. Jeg fik to, en til lys hud og en til lidt mørkere hud. Men eftersom min hud har en nærmest grønlig tone på den her årstid, så er jeg i tvivl om, hvilken en det er bedst at starte med?? Jeg ved ikke, hvordan jeg gjorde mig fortjent til æren, men fremover lover jeg at værdsætte min titel lidt højere.

Miss Blue Eyes sagde ...

Ha ha ha, kan du ikke skrive og spørge om ikke de har en til grønlig hud :o)

Ja, du må virkelig værdsætte din fine titel lidt mere :o) Her går vi andre og har kun en masse kedelige titler, som slet ikke lyder den mindste smule fint.

I øvrigt mægtig sødt af dig at ville dele dine cremer med mig. Men hvis jeg nu skal være helt ærlig er det ikke kun for cremerne. Godt nok er jeg studerende, men jeg har råd til de 40 kr de koster (eller hvor meget det nu er). Det er mere det med at være UDVALGT. Det er lidt ligesom at vinde i tombolaen i Tivoli. Man vinder noget crap som man ikke vil ha', men man bliver alligevel så glad, fordi man vinder... Jeg vil da gerne ha cremem, men jeg ville blive mest glad for at blive udvalgt og for at få pakken... Lyder det sært?