torsdag den 22. februar 2007

Fuldpakken

Når man skal bestille kabaltv kan man gerne vælge mellem forskellige pakker. Nogle af dem har kanaler nok til at man bliver tilfreds. Nogle har meget specifikke kanaler til meget specifikke krav.
Og så er der Fuldpakken. Man skal altid vælge fuldpakken!
Den har det hele. Spænding, romantik, tryghed, nyheder, nye input, god musik, nætter med glamour, noget barnligt fis, intellektuelle diskussioner, hylende sjove komedier, en del porno og nogle tyske crapkanaler man må lære at leve med.

Det er fuldstændig det samme med mænd! Nogle gange får man nok til at være ok tilfreds, men ikke mere. Nogle af dem er lidt specielle. Og så er der fuldpakken.

Jeg har fuldpakken.

5 kommentarer:

Anne O'Manne sagde ...

Jeg er meget misundelig.

Jeg har ikke engang kabeltv-fuldpakken.

Men jeg er slet ikke i tvivl om, at du fortjener det :-)

Miss Blue Eyes sagde ...

Orv, tak :o) Det satser jeg nu også på at jeg gør :o)

Det lyder så uoriginalt at sige det samme tilbage, så det vil jeg lade være med (selv om jeg nu egentlig har mest lyst til det). Jeg vil i stedet sige at kabel-fuldpakken nok skal komme til dig. Og når du så har brug for den anden fuldpakke, så kommer han helt sikkert også.

Anonym sagde ...

Jeg ved ikke helt hvad jeg skal sige til din sammenligning af mænd og kanalpakker. Som en mandlig fjersynsnarkomand (Sådan kan jeg nok bedst selv betegne mig som) er det vel egentlig ok at blive sammenlignet med Kabeltv-pakker. Men som en mand generelt set, så ved jeg nu snart ikke. Den skal jeg lige tænke over :-)

Miss Blue Eyes sagde ...

Torben: Ha ha, du skal skam ikke være fornærmet. Den virker også på kvinder. Lækkerkæresten mener også at jeg er en fuldpakke.
Se sådan på det:
Man skal ikke nøjes med noget der bare er ok. Man skal have det bedste, med alle facetterne. Og så slipper man ikke få de tyske crapkanaler, men de er ikke værre end man kan leve med dem. Intet er perfekt, heller ikke fuldpakken.

Anonym sagde ...

Nåja. Nu kan jeg se det. Det skulle lige skæres ud i pap ;-) Den sammenligning er faktisk ikke så tosset :-)