søndag den 24. juni 2007

Om 80'er-mad, efterskolemusik, pirater, bål og gode venner

Pragtfuld weekend!

Jeg hentede Lækkerkæresten efter arbejde fredag og så tog vi på Rio Bravo. Godt nok mange år siden, og det var mad i bedste danske 80'er-stil. Dvcs. rejecocktail, peberbøf og chokolademousse. Vi morede os bravt :o)
Så i Tivoli, hvor årskortet endelig blev fornyet. Alphbeat spillede på Pantomimescenen og det var altså griner. De lignede grangiveligt en god balnding mellem et efterskoleband og en flok undslupne unger fra Tv Glad. No offence... De er jo sindssyge at se på. Vi grinede så vi havde ondt i maven. Men alt respekt; det er nogle fængende numre, og han synger godt. Hvis de fik lidt hjælp med teksterne og skiftede hende ud, ville de sikkert blive kæmpestore.
Efter koncerten snuppede vi lige små tre timers piratfilm. Glimrende underholdning :o)

Lørdag tog vi i sommerhus, og efter nogle timer dukkede Søs, HanniB & Piloten op. Så stod den på kongespil, uanede mængder alkohol, lækker grillmad, bål på stranden, nøgenbadning, en mindre ildebrand, et allergisk anfald der vist var ved at gå ret galt og snak til langt ud på natten.

I dag var der tømmermænd og oprydning, efterfulgt af frokost hos svigermekanikken med snak om drømme om båd, og til sidst en tur til den eksisterende båd, for lige at tjekke hvordan den har det.

Nu er hun træt. Og pizzaen er kommet...

Ingen kommentarer: