tirsdag den 12. juni 2007

Man ved det er sommer når...

Når hele 5 par i gården samtidig har sex for åbne vinduer. Måske findes de i 5 forskellige lejligheder, måske i 1. Jeg ved det ikke, men de stønner ikke i takt, hvilket faktisk er lidt distraherende.

Godmorgen Danmark :o)

7 kommentarer:

Anne O'Manne sagde ...

Spændende :-D

...Og godmorgen til dig, puddelsmuklings.

Miss Blue Eyes sagde ...

Selv godmorgen smuksak :o)

Det blev så distraherende at de ikke kunne holde takten, at jeg forsøgte at hænge mig ud af vinduet og ligesom klappe den for dem, men det virkede ikk.

Nu er de stoppet, og det er lige før jeg savner det lidt. Så nu overvejer jeg at tage den store slikkepind op af skuffen og med høj, ren og skinger pigestemme råbe; En gang til!!!. Det skide skægt i Bonbonland!

Anonym sagde ...

Hahaha...jeg ville ikke få lavet noget som helst, hvis jeg kunne høre sådan noget...

Her ved man det er sommer når man kan høre 5 mennesker slå græs på samme tid, og når lyden blandes med en hækklipper...suk

Christina sagde ...

se det gad jeg også godt være vågnet til... her er der ikke meget sjov om morgenen, men om aftenen til gengæld... ;-)

Miss Blue Eyes sagde ...

Jeg lever i et meget virilt område. Her er der gang i lagnerne døgnet rundt. Og hvis der bliver for stille en gang imellem, kan vi da godt finde ud af hvordan man larmer lidt ;o) Det har i øvrigt en dominoeffekt. Ét par starter og inden for 10 min er der 3-4 andre par i gang. Hmm... måsker er det derfor der er så mange unger her i vores gård...

Anonym sagde ...

hmmmmmmmm....
hør bor vi samme sted.... eller er det bare sommeren der er steget folk til hovedet?

jeg har nogenlunde samme "fornøjelse" i øjeblikket..... jeg har dog ikke tal på hvormange de er og hvor de er, men ja det er i den grad distraherende!

Anonym sagde ...

*fnis* Hvis dét er en sprog - hvor søren kan man så lære dét? og bliver man bedre til dét med tiden? eller er det bare et naturtalent nogle har?

;)

Ha en dejlig Dag - Lars Badboy!