fredag den 10. august 2007

Spørgsmål og svar

Tss... nogle gange tror folk altså at jeg ved de særeste ting. Jeg har oplevet det de sidste par dage, i form af spørgsmål fra de to specialeskrivende som jeg er uofficiel vejleder for. Fx:
"Kan du ikke lige fortælle mig, bare helt kort, hvorfor folk kommer op og skændes?"
Øh... nej... Han mente sådan helt generelt hvorfor man nogle gange kommunikerer dårligt. Det er nok et stort spørgsmål! Forklaringen blev i hvert fald alt andet end helt kort.
Folk tror også at psykologer ved alt om menneskelig adfærd og handlegrundene der ligger bag. Til alles information: Det gør vi ikke! Vi ved en masse basale ting og ja, helt sikkert mere end den almene dansker, men vi ved sq da ikke alt. Og når mit speciale er fx forskning og seksuelle dysfunktioner, så ved jeg sq ikke det store om fx kognitive vanskeligheder hos spædbørn.
Lækkerkæresten præsterede også at spørge:
"Har du en papegøjetang?"
Jeg fnisede bare og fortsætte med at pakke kasser.

Det vildeste spørgsmål jeg dog har fået, kom for lidt siden. Min bror ringede og spurgte: "Hvad for en årgang er jeres bil nu?"





Vi lader det stå et øjeblik....


Årgang



Bil





Mit svar lød noget i retning af: "Øh..... altså den er blå, ikk?"
"Jamen årgangen!"
"Jeg tror nok det er en skoda..."
"Årgangen, Miss Blue Eyes, årgangen!"
"Jamen jeg har lige fortalt dig alt hvad jeg ved om den skide bil!"
Og mærkelig nok var det ikke det rigtige svar. Så lad dog for fanden være med at gå ud fra, at jeg kender svaret på sådan nogle spørgsmål! Tsss... nogle gange skal man altså have tålmodighed med sine medmennesker!

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ej det med bilen skal man da vide, så man kan sige, at man kører en skude fra 1993, 2,1 liters motor, 140 heste. Jeg siger dig man får street credit for det!

Zette sagde ...

Jeg ku godt li spørgsmålet hvilken årgang, den er NU? Betyder det, at den ændrer årgang sådan ca. hvert år?

Miss Blue Eyes sagde ...

Takashimaya: Hmm... Ja, det er muligt. Men det siger mig seriøst ingenting. HVis nu det var en bil jeg synes var lækker, ville jeg måske lære den slags udenad, men en skoda? Nej, vel? Jeg satser på at hive min street credit hjem på anden vis :o)

Zette: Ha ha ha, jeg tror lidt at det var ment som i; hvornår var det nu det var?

Prinsessens Mor sagde ...

Haha Zette :D Godt set!

Du lyder totalt som mig - bilen er en??? ja altså den er rød! Jeg kan slet ikke se noget med mærker eller noget! Jo en folkevogn! Fordi den er så rund og sød.. og så om det er en station wagon eller ej :D