mandag den 6. april 2009

Ikke endnu :o)

Ville bare lige skrive at jeg altså ikke har født endnu.

Jeg har bare...


Øhm...


Spist kage og sovet og været ude i solen og været megasocial og hygget med Lækkerkæresten og spist is og kælet katte og... alt muligt andet.

Jeg venter stadig spændt på min nye tlf. Kan se på Sony Ericssons hjemmeside at man kan fotoblogge fra den, så tænker at der bliver rig mulighed for det, når den ankommer.

Og nu kommer der flere gæster (det gælder om at se så mange som muligt inden, så man med god samvittighed, og den sociale konto fyldt op, kan tillade sig at gå i amme-og-sove-mode når først junior kommer).

3 kommentarer:

Randi sagde ...

Jeg spekulerede faktisk på om stilheden skyldtes noget meget spændende indtil du kommenterede hos mig forleden dag :-)

Det med gæster - jeg tænkte præcis det samme som dig - fik set en MASSE mennesker de sidste uger inden jeg fødte og tænkte at det var så smart at få socialiseret på forhånd. Men ak - alle de samme mennesker stod jo på nakken af hinanden for at komme til at besøge os efter fødslen - så taktikken virkede slet ikke.
Hvis der var noget ved de sidste 5 uger som jeg ville gøre om, så var det at være mere hård på besøgskontoen. Det er ikke gavnligt for hverken baby eller forældre at have huset fuldt for ofte (ihvertfald ikke i vores hus).

Miss Blue Eyes sagde ...

Åh nej, Randi. Har gik jeg ellers og troede at min snedigt planlagte taktik var genial. Hmm... Nå, men de kommer fandme ikke ind bagefter. Vi kan lave en Michael Jackson og vise ham ud over altanen. Så kan pøblen beundre ham på afstand og jeg kan gå ind og sove/amme igen efter et paar min :o)

Randi sagde ...

Super plan! Hold fast i den.

Jeg ville som sagt ønske at vi havde været lidt mindre gæstfrie de første uger.

Hensynsbetændelse :-(