torsdag den 26. februar 2009

Bryllup vs. ægteskab

Alt for mange mennesker forveksler i dag ægteskab med bryllup...








Det gjorde jeg også selv en gang.

5 kommentarer:

Unknown sagde ...

. .

ja det er ikke nogen fed forveksling

:]

Anonym sagde ...

Og dog en mange mennesker laver. Specielt alle de kvinder der går med en drøm om det store hvide flødeskumsbryllup (ingen nævnt - ingen glemt).
Så kommer man hurtigt til at sige ja til et frieri af de forkerte årsager. Fordi man gerne vil have den store drøm med alt hvad dertil hører af taler, kjoler, traditioner og fantastiske kager.

Og selv om kagen var god, er det måske ikke helt grund nok til at blive gift...

//Miss Blue Eyes

Anonym sagde ...

Og så den klassiske med at man planlægger festen, brylluppet, men ikke livet, man skal have sammen bagefter, ægteskabet. Det regner man bare med kommer af sig selv!! Hvis folk brugte lige så meget tid og energi på at planlægge deres liv sammen, som de gør på at planlægge deres bryllup, ville vi måske se færre skilsmisser...

Anonym sagde ...

Nå også du? Jeg kan skam også godt lide tanken om brudekjoler, romantik og bryllupskager - og derfor blev jeg også gift... for pokker, vi burde nedsætte os som ægteskabsrådgivere. Hvorfor kan man ikke også lave "prøve" på bryllup og ikke mindst tiden bagefter ;)

Anonym sagde ...

Mmmm.. er helt klart tilhænger af ægteskabet. Men det er måske bare fordi mit bryllup bestod af tre gæster og en chokoladekage med smølfer?