søndag den 17. december 2006

Nydelse for alle pengene!


Grunden til at jeg ikke var hjemme i går, var at jeg, som sagt først var ude og spise og så i biffen. Lækker-kæresten hentede mig efter arbejde, og efter temmelig megen diskussion, faldt valget på Himalaya, en dejlig tibetansk restaurant. Virkelig god og billig mad, og klart et sted der kan anbefales. Bagefter dryssede vi lidt rundt. Satte os ned på Roberts Coffee, et af de hyggeligste steder i Kbh, efter min mening, og derefter over på Sabines (også dejligt sted) Til sidst ned til Imperial, hvor vi indtog biografens bedste pladser. Vi skulle se Casino Royale.

Jeg er normalt ikke kæmpe fan af James Bond, og da slet ikke de nyeste, men denne her var godt nok fed! Der var nogle vilde scener i starten, og selv om filmen var lang, nød jeg hvert minut. Godt hjulpet af Daniel Craig, må jeg indrømme. Han er jo en Bond-babe i sig selv, og der er adskillige scener hvor han kommer halvnøgen op af vandet... Mums!

Efter filmen slentrede vi hjemad, hånd i hånd i støvregnen, og benyttede hvert røde lys til at kysse. Behøver jeg nævne at det var en ret dejlig aften...

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Jeg vil også have røde lyskurve, og en kæreste at kysse på..
Snyd ;0)