lørdag den 30. december 2006

Hold da fast!

Slap af et gedemarked!!! Kæresten, hans søster og jeg har været i Metro i dag, for at købe ind til den forestående fest i morgen aften. Metro er vildt overvurderet!!! Det er jo pissedyrt, og de har slet ikke særlig meget! Indrømmet; visse ting er billige derude. Men grønt er billigere i Føtex, Sodavand meget billigere i Netto og de havde kun en trediedel af det vi skulle bruge. Til gengæld er der mange mennesker, og vi havde fået en vogn som kørte skævt. Lækker tur!
Vi troede at vi ville være færdige omkring kl 12... I stedet blev det til at vi kørte Kbh tyndt; to forskellige fiskehandlere, Føtex, Netto og tre tyrkergrønthandlere. Og det var ikke engang fordi vi var prisbevidste og ville have det billigste. Nej, det var såmænd bare fordi der var andre end os der havde fået samme gode idé, og der var udsolgt af en masse ting.
Nu sidder jeg og kigger på en lejlighed som bør ryddes op, en opvask som skal tages og en masse andre praktiske gøremål. I stedet tror jeg at jeg vil snuppe en lur, og så overveje den videre proces derefter...

Godt nytår alle sammen!!!

Ingen kommentarer: