fredag den 30. november 2007

Skoenes fortjeneste

Da jeg var i London købte jeg et par nye sko (surprise-surprise!). Det er sådan nogle lidt frække Cabaret/Chicago-sko, men som alligevel er casual nok til at have på, på arbejde. Hvilket jeg så har i dag.
På vej ned til stationen i morges, er der så en bil der kører ind til siden og ruller vinduet ned. Jeg tænker at han nok vil spørge om vej, så stopper op. Men han ville bare komplimenterer mig. Han ville gerne have lov til at sige, at han synes jeg var meget smuk. Det fik han lov til. Så ville han give mig sit nummer. Det fik han ikke lov til.

Jeg tror jeg blev lidt paf, og reagerede derfor med min sædvanlige, lidt overlegne mine. Ala: Det ved jeg da godt, jeg bliver stoppet af mænd konstant og hele tiden, så tag du bare og stop dit nummer op i nummeren. Eller noget...
Det var ikke min mening. Jeg blev faktisk både overrasket og beæret. Så til manden i bilen: Tak :o) Det er en dejlig kompliment at få. Og du er lidt sej at du gjorde det. Og nej tak, jeg vil stadig ikke have dit nummer.

Er overbevidst om, at det var pga mine nye sko...

Nyheder

Jeg sagde op i går. Det var det mit tetris-indlæg hentydet til. Det var en god beslutning, og nu skal jeg så bare lige komme igennem den sidste måned derinde.



Og finde ud af hvad jeg så skal leve af.

Der er masser af boldene i luften, og snart begynder de at falde. Håber jeg kan gribe dem. Det er i hvert fald spændende, og jeg glæder mig rigtig meget til at komme tilbage til mit fag og bruge de små grå igen.

Fanget i lygternes skær

Kender I det der med, at man skal til at gå ud af en dør, og når man så åbner den står der en, lige udenfor, der er på vej ind?

Man bliver MEGA forskrækket!!!

Men man kan også lærer meget af sådan et stunt. Jeg lærte fx i går, at jeg i en situation, hvor alle mine forsvarsberedskaber burde sparke ind og mine karatenævner burde handle af sig selv, og uddele et par gedigne håndkantsslag i hoved/hals-regionen, opfører mig som en hjort der er blevet fanget i bilens forlygters skær. Jeg stivner et par sekunder, og når den anden så bevæger sig og forsøger at sige noget, skriger jeg.


Sådan Miss Blue Eyes!! Bare vis dem alle sammen, din dødsens farlige karateekspert!

onsdag den 28. november 2007

Tetris i mit hovede

Der er godt fyldt derinde. Det føles som om alle tankerne er små tetris-brikker og mit job lige nu er at få dem til at falde på plads i den rigtige formation.

Jeg har taget en beslutning. Jeg er træt af, ikke at sætte mig selv først. Jeg er træt af, at folk omkring mig påtaler, at de ikke kan kende mig mere. Jeg er træt af permanent sorte rande om øjnene. Jeg er træt af, at være ked af det og frustreret. Jeg er faktisk ret træt af den person jeg er blevet.

Det må ændres. Tetrisbrikkerne er begyndt at falde på plads...

onsdag den 21. november 2007

Brain anatomy

Altså, jeg forstår ikke hvorfor denne her serie ikke bliver sendt døgnet rundt. Den er jo genial!!! Og lærerig...

tirsdag den 20. november 2007

Så skal der krydses!!!

I går var jeg til jobsamtale. Jeg vil SÅ gerne ha' det job!!! For det første var det så alsidigt og virkede meget udfordrende og spændende. Og for det andet virkede de meget søde og lige som nogen jeg ville komme godt ud af det med.

Så nu skal der krydses alt hvad krydses kan!

Jeg får besked sidst på ugen. Skal nok skrive når jeg ved noget. Skal bare lige et smut til London først :o) Tager afsted torsdag og er hjemme igen mandag. Bliver daaaarjligt! Starbucks, venindehygge og retail therapy. Det kan man da lige klare :o)

onsdag den 14. november 2007

Uforståeligt

Jeg begriber ikke hvorfor de ikke bare laver den regering, sådan som jeg vil have den. Det er jo åbenlyst den bedste konstellation...

Er i øvrigt træt af valget, og gider ikke skrive om det (og ud af det, kan den kloge læser så udlede at det ikke faldt ud som jeg ville have... men det var en hyggelig aften med masser af stegt flæsk, øl og gode venner).

mandag den 12. november 2007

Hairspray

I lørdags, da vi var i Malmø, tog vi ind og så Hairspray. Jeg har set den gamle version, med Ricky Lake i hovedrollen, men var ikke synderlig begejstret. Vi havde derfor absolut ingen forventninger, andet end et par timers undeholdning. Og underholdt blev vi!!


Den er simpelthen SÅ god. Vi kunne næsten ikke sidde stille i biografstolene, men havde begge lyst til at spring op og danse løs. God musik, tilpas humor, en forfriskende mængde politisk ukorrekthed og nogle rigtig gode skuespilspræstationer. Specialt John Travolta og Christoffer Walken var rigtig gode. Så den kan altså klart anbefales!!

søndag den 11. november 2007

Kærestehyggeweekend

Just hjemvendt fra kærestehyggeweekend.
Det er lækkerkærestens fødselsdag i dag og i stedet for det sædvanlige familietamtam, bookede vi et par nætter på Hilton i Malmø. Det var helt vildt hyggeligt! Stort lækkert værelse på 14. sal. En fantastisk udsigt over byen. En hyggelig by med god shopping. En skøn tur i biografen. Store voldsomme følelser. En fantastisk bar med fabelagtig mad. Og her til morgen; roomservice, sex, champagne og kærlighed nok til at løfte os et par etager højere op end vi allerede var.

Vel hjemme igen sidder jeg og undre mig over hvad Lækkerkæresten dog har gjort for at fortjene den snestorm der lige nu raser uden for vinduet.

onsdag den 7. november 2007

Zen sarkasme

1. Do not walk behind me, for I may not lead. Do not walk ahead of me, for I may not follow. Do not walk beside me either. Just pretty much leave me the hell alone.

2. The journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and leaky tire.

3. It's always darkest before dawn. So if you're going to steal your neighbor's newspaper, that's the time to do it.

4. Don't be irreplaceable. If you can't be replaced, you can't be promoted.

5. Always remember that you're unique. Just like everyone else.

6. Never test the depth of the water with both feet.

7. If you think nobody cares if you're alive, try missing a couple of car payments.

8. Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile away and you have their shoes.

9. If at first you don't succeed, skydiving is not for you.

10. Give a man a fish and he will eat for a day. Teach him how to fish, and he will sit in a boat and drink beer all day.

11. If you lend someone $20 and never see that person again, it was probably worth it.

12. If you tell the truth, you don't have to remember anything.

13. Some days you're the bug; some days you're the windshield.

14. Everyone seems normal until you get to know them.

15. The quickest way to double your money is to fold it in half and put it back in your pocket.

16. A closed mouth gathers no foot.

17. Duct tape is like 'The Force'. It has a light side and a dark side, and it holds the universe together.

18. There are two theories to arguing with women. Neither one works.

19. Generally speaking, you aren't learning much when your lips are moving.

20. Experience is something you don't get until just after you need it.

21. Never miss a good chance to shut up.

22. Never, under any circumstances, take a sleeping pill and a laxative on the same night.

Om hamsterhår og babyer

Jeg tror altså nogle gange, at jeg lider af en kombination af vat i ørerne og mistro til min kærestes søde bemærkninger. Vi tager et eksempel:

I morges lå Lækkerkæresten og sov, da jeg skulle til at gå. Jeg bøjer mig ned over ham for at kysse ham farvel. Og så mumler han noget som jeg hører som: "Hamsterhår!"

Vi lader den stå et øjeblik...


Hamsterhår!


Tror mig, jeg var ikke helt tilfreds! En hamster, det er sådan en lille fætter der gør sjovt med poterne og lugter lidt af tis. Jeg har IKKE hamsterhår! Hvilket jeg så fortalte Lækkerkæresten i temmelig hårde vendinger.

Det viste sig så at han havde sagt; "Blomsterhår"... min nye shampoo dufter af blomster.... Nå-nå, okay.... det er lidt pænere end hamsterhår. Han griner stadig af mig...



Det er dog ikke altid jeg har vat i ørerne. Selv om jeg nu troede det var tilfældet her den anden dag.
Lækkerkæresten har fødselsdag i weekenden og jeg spurgte hvad han ønsker sig. Det tænkte han længe over, og så svarede han; "En baby!"
Det føltes som om, der lige var en der trak i Miss Blue Eyes håndbremse. Efter et par sekunder opdagede han mit paniske og overraskede ansigtsudtryk og skyndte sig at sige; "Det er altså sådan en til guitaren som man sætter sine stik i!!!"
Håndbremsen blev sluppet og jeg begyndte at trække vejret igen.

Ved ikke rigtig om det var en test, bare for at se hvordan jeg reagerede... For en sikkerheds skyld har jeg købt en baby til ham... til guitaren!

mandag den 5. november 2007

Flere ferier!

Hey!!! Jeg har da helt glemt at fortælle at jeg også lige skal ud og rejse nogle flere gange, over de næste par måneder.

Først skal jeg faktisk til Sverige i weekenden. Lækkerkæresten har fødselsdag og da vi ikke gad at holde fest, blev vi enige om at tage på en lille romantisk getaway :o)

Til London om nogle uger, det har jeg lige skrevet om.

Så lige til London en gang mere til januarudsalg. Ja-ja... jeg er shopaholic.

Så den store tur. Vi skal et par uger til Caribien. Nærmere betegnet Guadeloupe. Dét bliver fedt!!! Glæder mig sygelig meget, til afslapning på stranden, dykning en masse, ud og sejle på vores egen catamaran, trekking i regnskoven og med kajak på bølgen blå :o)

Når vi så kommer hjem har jeg lige en uges tid hjemme, og så skal jeg sørme afsted igen. Denne gang til Rom, hvor jeg skal på kongres. Og jer der kender mig ved, at dét er en af mine absolutte yndlingsrejseformer. Omgivet af andre mennesker der er ligese nørdet som mig :o)

Jeg skal til London

Ikke lige nu. Men om nogle uger. Og jeg glæææææder mig!!! :-D Glæder mig til at se min veninde. Glæder mig til at sidde på Starbukcs i timevis og sludre over en kop kaffe, mens vi kigger på mennekser. Glæder mig til at feste med en flok mennesker der er noget for sig selv. Glæder mig til at shoppe for hårdt. Glæder mig til at se lille Max og den lækre mulatfar. Glæder mig til at mærke livet i min yndlingsstorby.

søndag den 4. november 2007

Valgflæsk

Så er der inviteret til valgflæsk :o) D. 13 nov bliver huset fuld af gutter og gutinder, og så står den på stegt flæsk med persillesovs, en masse øl og heppen og buhen mens stemmerne bliver talt op. Skal nok blive sjovt :-D

Pakkekalender

Jeg har tænkt mig at lave en pakkekalender til Lækkerkæresten. Har ideer til omkring halvdelen af gaverne, men vil meget gerne have input, så hvis nogen af jer har gode idéer må I meget gerne skrive dem :o) Prisen er ikke helt underordnet, men det behøver ikke være superbillige gaver. Så der må gerne være lidt i alle priskategorier.

Tøsedag :o)

Fredag aften blev brugt i Bilka i Fields. Girly-girl og jeg skulle nemlig købe ind til lørdags eksapader. Kl 8. lørdag morgen var en flok af veninderne dukket op og gik vi i gang med årets Sex And The City marathon. Vi startede med 1. afsnit og bellinis. Som dagen skred frem blev det til rigtig mange afsnit, en fantastisk brunch, temmelig mange cocktails i alverdens farver, en masse guf, diskussioner om mænd, sko og dildoer og en hel masse hygge.
Det var helt vildt hyggeligt :o)

Lækkerkæresten var fornuftigt nok fortrukket til mere mandige græsgange og vover først at komme hjem om nogle timer, når jeg har lovet at alt lyserødt flitterstds og alle tøser er forsvundet :o)

Senere smutter vi ned til mine forældre. Min søster er hjemme fra Grønland lige nu, og jeg har stort set ikke fået set hende. Så jeg glæder mig til at komme derned til en sludder og en dikkedik af min niece Aviaja :o) Har kun set hende kort ude i lufthavnen... og der gylpede hun på mig. Hun får lige en chance mere til at gøre et godt indtryk ;o) Nej, hun er en skide køn og sød lille unge.