fredag den 30. november 2007

Nyheder

Jeg sagde op i går. Det var det mit tetris-indlæg hentydet til. Det var en god beslutning, og nu skal jeg så bare lige komme igennem den sidste måned derinde.



Og finde ud af hvad jeg så skal leve af.

Der er masser af boldene i luften, og snart begynder de at falde. Håber jeg kan gribe dem. Det er i hvert fald spændende, og jeg glæder mig rigtig meget til at komme tilbage til mit fag og bruge de små grå igen.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Tillykke med at du har valgt dig selv til.

Jeg sagde op for et halvt år siden nu, -for at komme væk fra mit fag. Selv om jeg stadig er arbejdsløg så er jeg rigtig glad for valget, glad for at jeg valgte mig, istedet for at blive ved med at gøre ting som er imod min natur.

Jeg håber at du lidt hurtigere kommer tilbage på rette hylde i rette element.

Anonym sagde ...

Tak Carina. Jeg er også rigtig glad og lettet over at jeg valgte mig. Det har været en rigtig hård omgang det sidste stykke tid, og det har påvirket alt for meget. Humør, helbred, vendskaber, forhold osv. Det er ikke i orden.

Det er faktisk lidt løgn at jeg ikke ved hvad jeg skal leve af, for jeg har allerede gang i en masse andre ting. De skal bare lige sættes i system :o)

mig selv sagde ...

tillykke... flot at du havde modet... hvis du har en opskrift så må du da meget gerne smide den på blogen :-)

spunky sagde ...

det er altid en stor sejer nå man selv vælger sin vej og ikke mindst når det indebære en opsigelse... og så i disse tider...

jeg havde ikke nerverne til det :(

supper gået og et stort tillykke!

jeg er dog overbevist om at du ikke kommer til at gå ledig særlig længe!
hvis overhovedet?