søndag den 29. juni 2008

Lejren er opført!

Et par timer i Roskilde og jeg har nu to armbånd om håndledet.

Heldigvis kunne vi kører bilen helt hen til medarbejdercampingen så vi skulle ikke slæbe telte, luftmadrasser og andet habengut så langt. Rimelig godt, da jeg med sædvanlig snilde havde iført mig stiletter. Hvilket ikke gør det nemt at gå på grusstier, knoldemarker og græsplæner.

Anywho, vi klarede den. Var ved at flippe over det der nye store kæmpetelt vi har købt, og som ingen vidste hvordan man satte op. Men som sædvanlig afvæbnede Lækkerkæresten mit raseriflip med et smil og et kys. Så nu står lejren der og jeg sidder med fusserne i blød hjemme på sofaen.
  1. fordi man får kulsorte fødder af at bruge bare få minutter på Roskilde festivalen og
  2. fordi vi først flytter ud i lejren når tre arbejdsdage er overstået.
Nu bruger vi så de næste tre dage på at krydse fingre for, at teltet stadig står på onsdag, at folk ikke har stjålet vores luftmadras eller andet og for at ingen opdager at vi rent faktisk har slået lejr op i det forkerte område.

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Kan I så komme ud i hippieland og bo! Vi ses dernede. Vi bor i C51.

Anonym sagde ...

Ja se lige at komme af sted :o)
Ses dernede!!

Miss Blue Eyes sagde ...

Noise: Vi kommer onsdag aften. Skal lige arbejde lidt først :o) C51... Det kan jeg helt sikkert ikke huske, men vi kan lige skrives :o) Jeg ved ikke hvor vi bor, men i hvert fald ikke hvor vi burde bo.

Trine: Vi skrives også lige :o)

Skål til jer begge

Miss Blue Eyes sagde ...

Noise: Har lige opdaget at C51 altså ligger midt i pøbelcampingen. Tss... Som om jeg kommer der! Det er for pøblen.. ikke for mig. Hvorfor kommer du ikke ind til os andre på den pæne græsplæne?

Anonym sagde ...

Det hedder sgu ikke pøbelcampingen. Det hedder hippieland og der er fedt. Man skal altså ikke bo sammen med de andre nisser på medarbejdercampingen. Det er jo for dem, der egentlig burde være blevet hjemme fordi de er lidt bange for festen ;-)

Tak for din kommentar. Har fjernet indlægget. Du har ret. Tror dog ikke, at det ville blive fundet. Men nu er det væk, just in case

Miss Blue Eyes sagde ...

Tss... Er sq da ikke bange for at fest... er lidt bange for mudder, mænd der pisser på mit telt og brækker sig i mine støvler. Kan så godt lide mine varme bade og mine tørre græsplæne :o)

Så godt du har fjernet det. Fornuftigt :o)

Unknown sagde ...

... jeg er lig kommet hjem . . .
... vil bare gerne tilbage igen! ;0)

Anonym sagde ...

Lever du søde?