søndag den 19. juli 2009

Lever endnu

Jeg lever endnu. Jeg er bare ikke så god til at få skrevet indlæg. Storm sover nemlig ikke særlig meget for tiden. Det er langt sjovere at være vågen og kræve sin mors fulde opmærksomhed. Han er stadig superglad og græder stort set ikke, men det er nu lidt hårdt at være på hele tiden og aldrig have bare 20 min til sig selv. Det hjælper selvfølgelig på det, at Lækkerkæresten kommer hjem fra arb og tager ham, men så bliver tiden brugt på bad, mad og den slags detaljer.
De næste par uger ser det dog anderledes ud, for nu har Lækkerkæresten ferie. I morgen tager vi en uge i sommerhus, så en uge hjemme. Der er Outgames i den uge, så der skal vi til en masse arrangementer. Og derefter en uge i et andet sommerhus. Bliver skønt. Hvis det da ellers gad at blive ordentlig vejr.

Og nu vågner han igen og kræver et bryst i kæften :o) Over and out...

1 kommentar:

Randi sagde ...

Ferier og weekender får bare en helt anden betydning i dette nye liv! Før tænkte vi aldrig over om vi var hjemme samtidig i weekenden, men nu planlægges der og forhandles, så jeg kan få mest mulig glæde af det par ekstra hænder :-)

Ræddi ræddi god ferie til jer! Det er uden tvivl fortjent.