søndag den 29. november 2009

Suk

Storms største fornøjelse søndag morgen kl 6 er at kravle på mors hovede mens han synger højt. Kl 7 er vi nået til at slå en ske hårdt ned i bordet og grine over al den dejlige larm man kan lave.

lørdag den 21. november 2009

mandag den 16. november 2009

Så er vi vist ved at være der...

Jeg fik jo tilbudt et job, som jeg før har skrevet om. Jeg skulle til en kontraktforhandling, som gik fint, og gik så og ventede på deres udkast. Det kom og jeg var ikke tilfreds! Så jeg sagde nej til kontrakten og vi fortsatte forhandlingerne. Nu er vi vist så endelig kommet til enighed :o)

Det skal fejres med en gang vandaerobic og efterfølgende øl med veninde i aften :o) Og så lige en tur til London om nogle uger :-D

tirsdag den 3. november 2009

Årets julebillede?

Verdens Bedste Tessy har lavet et fantastisk elgkostume til Storm.




Hvor sød er han lige :o)

søndag den 1. november 2009

Og pludselig går det hele lidt for stærkt...

Min barsel skulle planmæssigt slutte 1/1 2010. Men det krævede altså lige ,at jeg fik et job inden da, da jeg ikke havde lyst til at fortsætte i min gamle stilling. Og er der noget der ser sort ud i lige nu, så er det stillingsmarkedet for psykologer. Så både Lækkerkæresten og jeg havde forberedt os selv på, at vi forlængede min barsel i nogle måneder og derved rykkede Lækkerkærestens.

Så skete der pludselig noget.

På en og samme dag kom der pludselig 3 meget interessante stillinger. Søgte alle tre. Den ene nåede lige at få en ansøgning ind af døren inden fristen, som var forrige fredag.
Mandag morgen kalder de mig til samtale.
Tirsdag er jeg derinde og har en ret god fornemmelse. Får at vide at de vil kalde til 2. samtale onsdag.
Onsdag eftermiddag ringer de og tilbyder mig jobbet (de behøvede ikke 2. samtale).
Torsdag er jeg derinde igen og forhandle løn.
I starten af næste uge sender de deres kontraktforslag til mig og jeg skal så enten godkende eller forhandle videre.

Samme uge som alt det her sker, kommer der lige pludselig gang i min praksis igen, og jeg står nu overfor at finde nyt terapilokale osv. Skal i den forbindelse beslutte hvor ofte jeg vil have klienter ved siden af andet job.

Og nu sidder jeg så med en følelse af, at tingene lige er gået lidt stærkt. Det lyder til at være et superfedt job, og de er virkelig søde derinde. Og jeg glæder mig jo lidt til at komme ud i voksenlivet igen og føre rigtige samtaler osv. Men samtidig er jeg ikke på nogen måde klar til at slippe min lille søn og slutte min barsel om kun 8 uger!