onsdag den 29. april 2009

Nyt legetøj



Har fundet et glimrende nyt tidsfordriv/legetøj. Nemlig Polyvore.

Nedenfor er det outfit som jeg om ganske få uger selvfølgelig kan klemme mig i, når jeg skal ud og lufte baby og barnevogn :o)

Nyt legetøj

Er der sket noget?

Næ, der er sq ikke. Kan overhovedet ikke lave aftaler med ham den lille.

Normalt ser jeg intet problem i at man er 10-15 min forsinket, men to dage! Sq da meget. Kunne i det mindste lige ringe og sige hvornår han så har tænkt sig at komme...

Ja, jeg er utålmodig! Og når så jordemoder siger at man først sætter i gang når jeg er fulde 42 uger, så får jeg altså lige lidt flip. Kom nu bare ud!!!

mandag den 27. april 2009

Så er det planmæssigt i dag

Jeg har termin i dag. Så hvis ellers junior er lige punktlig som sin mor, kommer han til verden i dag.

Noget siger mig dog, at han er lidt mere laid back omkring det med tidspunkter og aftaler - ikke ulig sin far - og derfor lader vente på sig lidt endnu. Han ligger sikkert og hygger sig noget så gevaldigt og kan faktisk ikke se nogen grund til at skulle ud i kulden og larmen. Hviklet man vel dårligt kan bebrejde ham.

Jeg fejrer i øvrigt dagen med shopping, en frokostaftale og en frisørtid. Men altså ikke en fødsel. Tror jeg...

lørdag den 25. april 2009

Min udsigt

Jeg har ikke kunne se mine fødder længe...

fredag den 24. april 2009

Hov...

Dette her er indlæg nr. 500....


Burde jeg ha' gemt det til fødselsannouncement?

Lidt utålmodig...

Okay, jeg indrømmer det; jeg er ved at blive lidt utålmodig.

Min termin er lige om hjørnet. Som i på mandag. Jeg er næsten blevet rask. Dvs jeg får ikke hosteanflad af at trække vejret og er nede på en pakke kleneex om dagen.

Så nu er jeg klar.

Nu vil jeg gerne se ham.

Kom bare med ham!


Jeg overanalyserer enhver kropslig reaktion, for at finde ud af om der mon er ved at ske noget. Og det er der måske... Og måske ikke...


For at friste skæbnen har jeg lavet en masse planer de næste par dage og i næste uge. Tænker at det så kan blive sådan en historie med "jeg siger dig jeg var nødt til at aflyse meget, fordi jeg pludselig gik i fødsel!". Mon det virker? For en sikkerheds skyld spiser jeg også stærk indisk mad og dyrker en masse sex...

tirsdag den 21. april 2009

ELF

Så er pakken fra ELF kommet :)

Har vist lovet at anmelde produkterne. Har jo slet ikke prøvet dem alle sammen endnu, og nogle af dem er til gave, så dem springer jeg over. Men here goes:

Børsterne virker ret gode. Bløde og lækre i hårerne. Specielt den store ("Total Face") er ret lækker.

Lipgloss i tube giver ikke meget farve, men virker ikke super fedtet (det hader jeg i lipgloss).

Lipgloss i "dåse" er rigtig lækker. Føles lidt som læbepomade på læberne. Giver heller ikke meget farve, men fin glans.

Neglelakken er lige lagt på en lillefingernegl, og der dækker den fint. Er nem at lægge på, og gode farver :o)

mandag den 20. april 2009

Ny standardhilsen

Normalt når jeg ringer til nogen, plejer jeg at sige noget i retning af: "Hej, det er MBE".

Jeg kan nu konstaterer at jeg fra nu af, og frem til efter fødslen, er nødt til at sige: "Hej det er MBE - jeg er ikke ved at føde!!!".

Har ringet til tre mennesker i dag, som alle tre troede at jeg ringede for at sige at fødslen var gået i gang :-D Og som alle tre blev helt skuffet og lidt irriteret på mig, fordi jeg ringede og gav dem sådan en forskrækkelse. Fornemmer lidt at der er andre end mig som venter i spænding :o)

Dagens indkøb

Mine fine nye sko :)

Dårlig timming

Siden i torsdags har jeg ligget med en grim influenza. Jeg er hamrende forkølet og får hosteanfald der varer timevis. Jeg er fuldstændig smadret i halsen og min stemme er næsten væk. Jeg sover stort set ikke om natten og heller ikke om dagen.

Jeg har det faktisk ganske rædselsfuldt.


Det var ikke sådan her jeg havde forestillet mig at vi skulle bruge vores sidste dage i tosomhed! jeg havde troet at vi skulle i biografen, på restaurant, gå ture og i det hele taget hygge os gevaldigt. Det har irriteret mig grænseløst, at de planer blev ødelagt. Men hvad der har fyldt endnu mere end det, er frygten for at fødslen skulle gå i gang mens jeg har det sådan. Kan slet ikke overskue at skulle føde uden at kunne trække vejret ordentlig, og mens jeg hoster så meget.

Nu ser det dog ud til at det går i den rigtige retning. Jeg har sovet bedre i nat, er ikke helt så forkølet mere og hoster vist også en smule mindre. Så nu krydser vi fingre for at jeg bliver hurtigt rask og at han bliver derinde indtil da.

Hellige økomødre

Dels inspireret af en kommetar som irriterede mig så meget at jeg slettede den, og dels af en snak ovre på iBaby, har jeg haft lyst til at skrive dette her indlæg et par dage.

Når man (jeg) bliver gravid bliver man pludselig temmelig bevidst om alt det skadelige man omgiver sig med, her i verden. Man bliver meget bevidst om at man skal huske at tage de rigtige vitaminer på de rigtige tidspunkter af døgnet, og nogle ekstreme individer (igen; mig) smider stort set hele sit arsenal af beautyproducts, rengøringsmidler og vaskepulver ud, fordi de enten indeholder, eller mistænkes for at indeholde stoffer som måske, måske ikke, gør skade på den lille guldklump man bærer på. Man gør det ganske frivilligt og ofte gladeligt. For pludselig er den slags bare enormt vigtigt for en. Man har jo ligesom ansvaret for et helt nyt menneske og vil jo gerne give guldklumpen de allerbedste vilkår.

Når man (jeg) har været gravid i nogle måneder, begynder man at tage det hele lidt mere afslappet. Det nytter ikke noget at vække en midt om natten og spørge hvor langt henne man er lige nu, for pludselig skal man til at regne efter (og måske ligefrem til at finde en kalender frem) for at svare på det spørgsmål. Et spørgsmål som få uger før kunne besvares ned til mindste decimal og med største lethed.
Man (jeg) erkender, at nogle af de der super-øko-skide-sunde-og-slet-ikke-hormon-forstyrrende produkter faktisk er pissegode (længe leve Derma). Og at andre er noget være lort. Og når man så når den der mere afslappet periode, begynder man måske at prioriterer en lille smule. Jeg har fx formastet mig til at bruge en mascara som ikke er et super-øko-skide-sunde-og-slet-ikke-hormon-forstyrrende mærke. Til gengæld bruger jeg ikke mascara hver dag mere. Jeg har også måtte erkende, at da jeg var inde i min hedeture-periode (ca. 2 mdr i træk) dur det bare ikke med en deo der er så mild, at den faktisk nærmest er ikke-eksisterende. Så i den periode måtte den gode gamle sanex i brug.

Jeg har haft make-up (andet end mascara) på 4 gange i løbet af graviditeten. Det har været til større fester, hvor den slags var sig passende.

Jeg synes faktisk at jeg har gjort det meget godt. Jeg har i hvert fald gjort det bedste jeg kunne! Men det er åbenbart ikke nok. Der findes nemlig en ganske rædselsfuld mødre-mafia (selv om jeg har nogle af dem mistænkt for fucking aldrig selv at have været gravide!) som jeg har døbt De hellige økomødre.

Deres største glæde her i livet er, at belære os andre om alle de ting vi gør forkert og give os dårlig samvittighed over det. For selvfølgelig gør vi ting vi ikke bør. Jeg anser det som fuldstændig umuligt at følge alle regler og påbud, og jeg kommer helt sikkert til at begå flere fejl i løbet af det her motherhood, end jeg allerede har gjort. Men jeg gør det bedste jeg kan!! Og jeg er faktisk et forholdsvis intelligent menneske, så jeg kan altså godt tænke selv. Derfor bliver jeg noget så frygtelig provokeret når en Hellig økomor fremstiller mig som verdens-dårligste-mor-og-dit-barn-bliver-helt-sikkert-fjernet-fra-hjemmet fordi hun spotter at der ligger to sutter fra mærket MAM. Det er jo ikke øko-sutter af naturgummi!!! Nej, slap nu af dame, det er nogen der følger med de gratis babypakker, og jeg smider dem fandengaleme ikke ud, før jeg ved om jeg får brug for dem.
Jeg bliver også enormt provokeret af en kommentar til et tidligere indlæg, som på en ja-så-må-vi-jo-bare-håbe-at-din-søn-ikke-dør-en-lang-og-pinefuld-død-pga-dine-valg-måde får smidt et link til Babykemi (en hjemmeside som jeg i øvrigt har gennemlæst en af de første dage efter jeg fandt ud af at jeg var gravid).

Jeg er stor tilhænger af at tænke sig om - særlig når man er gravid. Og selvfølgelig ønsker jeg ikke at ødelægge noget som helst for min ufødte søn, hvis jeg kan undgå det. Men jeg er altså ikke fanatisk. Jeg forsøger at leve så sundt og økologisk som jeg kan. Dermed ikke sagt at jeg ikke både spiser usundt og ikke-økologisk en gang imellem. Gu gør jeg da så.
Jeg prøver at skifte alle de skadelige ting i husholdningen ud med nogen som er mindre skadelige. Men det betyder altså ikke at jeg ikke vil vaske hænder hvis jeg er hjemme hos nogen som ikke har en svanemærket sæbe stående.

Jeg er ikke fanatisk, men jeg gør fandme hvad jeg kan, for at gøre tingene rigtigt. Så back off, Hellige økomødre!

Og i øvrigt kan jeg sagtens få dårlig samvittighed uden jeres hjælp.

søndag den 19. april 2009

De sødeste katte :)

Hvor søde katte kan man lige ha'?

Dagens morgenbord

Vi tester lige om jeg kan sende indlæg og billeder fra min nye tlf :)

tirsdag den 14. april 2009

Mere shopping

Inspireret af Lækkerkærestens guitarindkøb her på det sidste, gik det jo pludselig op for mig, at der er temmelig mange penge at spare på at shoppe over engelske sider lige nu. Så er man jo nødt til det...

Vi startede på Ebay hvor jeg kom til at byde på et hav af Mulberry-ting. Faktisk gik jeg måske en lille smule amok... Indtil videre har jeg vundet budrunden på en rigtig fed agenda i oak. Smider billeder når den kommer, men den ser superfin ud. Den koster fra ny ca 2000,- kr og lade os bare sige at jeg får den ca 80% billigere.
Nu afventer jeg at næste budrunde, en pung, slutter.
Jeg kan se at de tre tasker jeg har budt på er ved at komme op i nærheden af mit max-beløb, så dem får jeg nok ikke.

Så har Fierce & Fattig lige postet om ELF og det kunne jo godt gå hen og blive en dyr affære. Og så alligevel ikke. Jeg proppede en fuldstændig obskur mængde neglelak, lipgloss og make-up pensler i kurven og kom af med 223,- kr inkl forsendelse. Det kan man nok lige klare... Stort set alle tingene derinde koster omkring 15 kr. Det er muligt at det er noget værre l..t, men nu ser vi på det. Et par af tingene jeg købte er dem her:

søndag den 12. april 2009

Argh!!!

Lækkerkæresten har nu øvet sig på den samme sang i TO fucking timer!!! Rettelse; han har øvet sig på de første 30 sekunder af den samme sang i TO fucking timer!!!!!

Elsker hans musik og elsker at høre ham spille, men det der bliver man altså idiot af!

Tror jeg sender ham ned og hente sushi. Så får man da 10 min fred. Og sushi...

Om glæde og angst

Når man som jeg er lige-op-over-og-kan-føde-når-som-helst får man ganske tit spørgsmålet: "Glæder du dig ikke bare?". Det er altid folk der selv har børn, der stiller spørgsmålet (hvilket vel egentlig er meget betryggende, da det indikerer at det er noget jeg bør glæde mig til).

Jeg ved godt, at det korrekte svar er: "Jo, jeg glæder mig helt ustyrligt!!". Men det har jeg af en eller anden grund svært ved at give. Ikke fordi jeg ikke glæder mig, for det gør jeg. Jeg glæder mig, men jeg er også spændt og nervøs og en lille smule bange.

Det er svært at glæde sig til noget, som man vel ret beset ikke kan forestille sig. Det eneste vi med sikkerhed ved det er, at når først fødslen går i gang, så bliver vores liv aldrig det samme igen. Og glæder jeg mig til det? Næ...
Jeg mener, jeg er ret vild med mit liv. Jeg synes faktisk jeg har et fuldstændig fantastisk liv. Og jeg ved da godt at alle siger, at det ændre sig til noget bedre, og det håber jeg da også. Jeg har bare svært ved at forestille mig det. Og jeg er lidt bange for at jeg bedre vil kunne lide Version nu end Version baby... Men det må man ikke sige.

Som regel svarer jeg bare at jo, selvfølgelig glæder vi os helt vildt (hvilket vi jo gør!). Men hvis jeg endelig lufter lidt af nervøsiteten og angsten også, så tror folk altid at det er selve fødslen man frygter (hvilket jeg måske egentlig bør være mere skræmt over, da det åbenbart er noget jeg bør være bange for). Det er det ikke. Faktisk skræmmer fødslen mig ikke synderligt. Jo, det kommer da til at gøre mere ondt end man tror er muligt. Men det er jo en ret tidsbegrænset smerte. Som min jordemoder siger, varer de færreste fødsler mere end 4 døgn. Og faktisk glæder jeg mig en lille smule til at se hvordan både jeg og Lækkerkæresten reagerer i sådan en situation. Så fødslen skræmmer mig ikke. Det er sq mere det efter fødslen...

I ved, det med at man så har et barn...

Er det ikke ok, at være en lille smule pissebange for den del af hele det her show?

fredag den 10. april 2009

Tæt på?

Eller bare overanstrengelse...?


Jeg ved det ikke. Men det er ikke desto mindre de to spørgsmål som rumsterer i mit lille hovede i disse timer.
Jeg har haft et par heftige dage, hvor jeg slet ikke har slappet af som jeg burde. Og hvor jeg har overanstrengt mig big time. I går aftes resulterede det så i voldsomme plukveer. Faktisk så voldsomme at jeg nok lidt troede at nu var det nu. Men det gik i sig selv igen efter nogle timer (som det har gjort to gange før). Jeg fik sovet et par timer i nat, men var godt nok meget vågen. Får nogle jag og smerter som jeg ikke har prøvet før. Måske er det fordi han er ved at skrue sig fast. Måske er der gang i noget andet.

Jeg ved godt at det sker når det sker, men kontrolfreaken i mig vil altså gerne lige have at han bliver derinde næste uge med. Der er nemlig nogle praktiske og sociale ting der lige skal overståes. Men så er jeg også klar :-D

Tror jeg...

mandag den 6. april 2009

Ikke endnu :o)

Ville bare lige skrive at jeg altså ikke har født endnu.

Jeg har bare...


Øhm...


Spist kage og sovet og været ude i solen og været megasocial og hygget med Lækkerkæresten og spist is og kælet katte og... alt muligt andet.

Jeg venter stadig spændt på min nye tlf. Kan se på Sony Ericssons hjemmeside at man kan fotoblogge fra den, så tænker at der bliver rig mulighed for det, når den ankommer.

Og nu kommer der flere gæster (det gælder om at se så mange som muligt inden, så man med god samvittighed, og den sociale konto fyldt op, kan tillade sig at gå i amme-og-sove-mode når først junior kommer).