torsdag den 30. august 2007

Den nye rute

Når man, som jeg, er flyttet og har fået nyt job, cykler man en helt anden rute end den man plejer. Og detr er der nogle potentielle farer og tricky situationer.
Den ene er at man skal finde ud af hvilke lyskryds, hvor man kan ignorerer at der er rødt. Og få nu ikke et føl, alle de andre gør det også! Det lød ikke bedre, vel? Okay - lad mig sige det på denne måde: Alle de andre drøner over for rødt, når der ikke er nogen krydsende vejbane og ingen fodgængere. Hvis jeg huggede bremserne, fordi der blev rødt, ville jeg jo forårsage et større harmonikasammenstød. Så jeg fiser gladeligt derud af, sammen med alle de andre, som en flok farveblinde cykelmyg, der mener at de er i stand til at vurdere om Fru Olsen kan nå at komme over fodgængerovergangen eller ej.
Den næste farer, og faktisk den største af dem, er gratisavisbudene. De er jo sindssyge, de bude! En ting er, at de rask væk stikker en åndssvag avis i hånden på mig, hver evig eneste gang jeg rækker hånden ud for at dreje (se, lidt lovlydig er jeg), noget andet er at de jo træder ud på cykelstien for at give aviser til bilisterne. Det var i morges ved at skabe et gevaldig kaos, og jeg undveg kun lige akkurat. Hader er et stærkt ord, men her til morgen hader jeg altså de der avisbude en lille smule!

onsdag den 29. august 2007

Endelig lidt tid

Nu har jeg endelig lidt mere tid. Jeg er lige kommet tilbage fra et møde, er blevet trakteret med dejlig is fra Paradis af min søde nabo, og har lukket for arbejdsmailen så jeg ikke bliver "forstyrret" mere.


Der er sket rigtig meget her på det sidste. Flytningen var rigtig god. Vi fik hjælp af nogle af vores søde venner, så alle tingene befinder sig i lejligheden. Jeg ved bare stadig ikke hvad der er i hvilke kasser. Men forhåbentlig ændre det sig snart, for i går var vi i Ikea og Ilva og købe en masse nye møbler. De skal samles når jeg kommer hjem.

Jobbet er rigtig godt. Det er også rigtig svært og rigtig hektisk og rigtig travlt. Men mest rigtig godt. Og det lader ligefrem til at jeg faktisk kan finde ud af det jeg er ansat til, hvilket gør det hele lidt mindre hysterisk :o) Mine kollegaer er søde og stemningen herinde er ret uformel. Jeg har allerede fået fortalt en del røverhistorier fra mit speciale og så var det gode indtryk ligesom ødelagt ;o)

TDC har endnu ikke fumlet sig sammen til at få installeret internet derhjemme. Men det er da også svært, så vi bebrejder dem ikke (jo, vi gør!!!!).

Og så er jeg jo begyndt at træne igen. Det er godt nok et lækkert center, og faren ligger i, at spa området trækker lidt mere end fitness området. Til gengæld bliver jeg helt utrolig afslappet og lækker :o)

Hmm... det var en rodet pærevælling for de ting der sker lige nu. Skal nok skrive nogle ordentlige indlæg, når jeg får net hjemme...

tirsdag den 28. august 2007

Så blev hun psykolog :o)

Det bliver ultrakort, for der er travlt.

Jep, jeg har fået titlen Cand. Psych. Og jep det blev 2-cifret :o) Så er der vist ikke sagt for meget. Jeg er glad og tilfreds.

Flytningen er gået godt, og snart kommer nettet vel også til at virke :o)

Jobstarten er også gået godt, og snart får jeg vel tid til at trække vejret også :o)

Livet er godt for Psykologen.

mandag den 20. august 2007

Jeg døøøøøør!!!!

Okay, nu er man så flyttet til fantastisk, lækker, fabelagtig, smuk og drømmeskøn penthouselejlighed. Alt er godt (når man ser bort fra irritationsmomentet "flytterod"!). Og så bliver man på mest smertefulde måde mindet om, at man bor på den gale side af Valby bakke. Den er jo sindssyg!!! Og ja, hun skal cykle over for at komme på arbejde! Regner dog med at det meget snart resulterer i smækre lår og baller.
Flytningen er i øvrigt gået som en leg, vi er ovenud lykkelige for lejligheden og hinanden, nettet virker ikke, så jeg sidder på klinikken (og venter forgæves på min sidste klient... han har besluttet at udeblive), jeg regner med at finde den pose med trusser, inden jeg skal starte på jobbet i morgen. Mener at det giver det mest seriøse indtryk at komme med trusser på første dag. Og ja... så er jeg jo ellers bare rockernervøs for i morgen.. men på en god måde :o)

torsdag den 16. august 2007

Sidste indlæg fra Kbh N

Vi fik lejligheden i går. Den er fantastisk :o) De smukkeste høje vinduer, med et vildt lysindfald. Vi var begge to helt forelsket i den. Det føltes helt forkert at tage derfra igen, og hvorfor er det så lige at jeg stadig bor på Kbh N.?!?!?!? Lækkerkæresten har valgt nu som et glimrende tidspunkt at tage på kursus. Han kommer hjem i morgen og så har vi tromlet et par stykker sammen til at slæbe kasser. I aften skal jeg ud i lejligheden og vise den frem for mine forældre og min Mormor & Morfar. Glæder mig. Dels til at se den igen, og dels til at vise den frem.

Dette er mit sidste indlæg fra Nørrebro. Nu skal det sidste pakkes ned, og fra i morgen bor jeg i min drømmelejlighed med min drømmefyr :o) Livet er skønt!

Husmoderindlæg

Okay, jeg gør det jo ikke så meget i de der indlæg, som jeg lidt kalder "husmoderindlæg". I ved, dem der som enten handler om mad eller blomster. Og det på trods af at jeg ellers er en ret habil kok, og sågar også har holdt liv i en potteplante eller to. Men nu skal det så laves om (altså ikke at jeg er en habil kok der kan holde liv i planter, men det med at jeg normalt ikke laver husmoderindlæg). Jeg har nemlig fundet noget smart.
Jeg elsker opskrifter. Jeg elsker kogebøger. Og jeg elsker blogs som handler om mad, specielt hvis de er krydret med nogle gode billeder. Ganske ofte stødder jeg på opskrifter som jeg tænker; dem må jeg prøve! Men når jeg så har lyst til dem, kan jeg ikke huske hvor jeg har set dem.

Nu har jeg så funet et program der hedder YummySoup! I kender iTunes, ikk? Det her er ligesom iTunes, bare med mad. Man kan lægge opskrifter med billeder ind, ganske nemt, simpelt D&D. Man kan så kategorisere dem, printe indkøbsliste ud og alt muligt smart. Så nu har jeg altså købt det lille program (tror det kostede $20) og så smider jeg bare opskriften over, hver gang jeg finder noget godt. SÅ smart!

Og det var så dette års husmoderindlæg.

In låååååve

Nå allesammen, nu tror I nok at der kommer endnu et forelsket indlæg om min dejlige kæreste, ikk? Men det gør der ikke! Okay-okay, jeg elsker ham stadig mere end jeg nogensinde har elsket før, men det er altså ikke ham det her indlæg handler om.

Jeg er nemlig blevet forelsket i en skodesigner. Ja. Sådan er det. Jeg ved ikke hvor hun har været hele mit liv, men nu er hun her. Jeg agter at lærer hende meget bedre at kende, men umiddelbart var det kærlighed ved første blik. Hun er her.

Åh kære lille Steensby, du må gerne komme til min fødselsdag. Jeg ønsker mig alle dine støvler og alle dine sko (nej-nej, det er ikke noget stort gaveønske, jeg fylder trods alt 30 og hun får dem vel lidt billigere).

tirsdag den 14. august 2007

SÅ er jeg klar til at flytte!!!

Misserne tror at kasser og poser er opstillet som agilitybane for dem, og morer sig kosteligt med at lege fangeleg i fuld fart, over det hele. Jeg er ved at blive idiot af at rydde op efter dem, for de vælter alt på deres vej, og laver konstant ballade. Jeg har pakket alt køkkenudstyr ned, så kan ikke få noget morgenmad. Jeg har fået pakket for meget tøj ned, og står nu på hovedet i sække og kufferter for at finde noget frem, jeg kan have med på kongressen. Og værst af alt; jeg har fået pakket kaffen ned, så har ikke fået en, ellers temmelig tiltrængt, kop morgenkaffe. Nu gider jeg ikke bo her mere. Så jeg vil gerne flytte NU!

mandag den 13. august 2007

Bugger...

Er løbet tør for flyttekasser. Hmmm, det er ikke så godt. Mon det er klogt at pakke tallerkener og vinglas i sorte sække?

Lækkerkæresten har forresten sovet her for sidste gang og i nat sover vi i hans lejlighed for sidste gang. I morgen tager jeg på kongres i Århus, og når jeg kommer hjem, har jeg en enkelt nat alene i lejligheden og så står den på flytning. Lidt vemodigt at sige farvel til lejligheden her. Har sq været glad for at bo her, og har haft nogle fabelagtig fede oplevelser her. Men nu starter et nyt liv sammen med Lækkerkæresten og det glæder jeg mig grænseløst til.

Nå, tilbage til tallerken/sort sæk-dilemmaet...

søndag den 12. august 2007

Feedback

Hmm... Har lige fået en mail fra min vejleder. Jeg får karakter og feedback på specialet i starten af september. Øv. Dels fordi der ahvde været snak om at jeg kunne få den noget før, og dels fordi det betyder at jeg får karakter efer den nye skala. Det er måske meget godt hvis jeg ligger til et 11-tal, men ellers ikke. Ville hellere have en karakter efter den gamle.

Klam oplevelse

Jeg havde en megaklam oplevelse i går aftes. Havde været hjemme hos brormanden og hans kæreste og tog bussen hjem. Gik forbi Nørrebroparken på vej fra bussen hjem, og så er der en mand der går bag ved mig der begynder at snakke til mig. Sådan rigtig klam snak med en del tilbud. Lige pludselig hiver han fat i min arm og prøver at trække mig med hen til buskene. Jeg vendte rundt og knaldede ham en knytnæve i hvedet. Jeg var jævn fuld, så ramte nok lidt skævt, men hårdt nok til at han slap mig og faldt. Så spænede jeg.

Håber at han har rigtig, rigtig ondt i dag. Jeg blev fandme forskrækket og er stadig lidt rystet.

lørdag den 11. august 2007

Note til selv:

Når man sms'er med søster på Grønland, mens man rister krydderboller, brænder man krydderboller på, på den ene side.

Når man forsætter brænder man dem også på, på den anden side...

Skrabe-skrabe-skrabe...


Velbekomme!

fredag den 10. august 2007

the ark-let your body decide

Sidste! Jeg lover!!!

The Ark - Joy Surrender

Åh altså... man kan da ikke andet end at elske det band :o)

The Ark - Calleth You Cometh I

Guddommelig sang!!!

Genialitet fra svensken

Det er ingen hemmelighed at jeg elsker The Ark. Udover at lave genial glad musik, skriver de nogle fabelagtige tekster. Vi bringer et lille uddrag:

Tired of being an object?
Are you tired of being an object?
or did you never get the chance to be one,
and now you wanna make sure there´s no fun
you´ve been missing

Well don´t project your spleen
on the girl on the magazine
you never know,
maybe she´s feeling quite comfortable
the only human right for which i´m
gonna fight
is everybody´s right to sometimes feel
irresistible

uh-oh, maybe it´s you who need
confidence?
maybe it´s you who need real friends?
well she dosen´t need your voice
´cause she´s already got one

Father of a son
One day I will become
the father of a son
Hallelujah Hallelujah Hallelujah!

Well, I’ve had my share
Of remarks about my rear
But I know it’s all about fear
And that you’d probably love it
if you’d only dare

And you’re totally fogged in your head
If you were serious right now
when you said
That it’s because
they will be bullied in school
cause that means you let the bullies set the rules

And you can legislate and oppress
and you can make my life a mess
But you can't change the way I feel
Or convince me that my wish is unreal
And you can strike me down
and fence me
And you can claim
that there’s opinion against me
But I’ll still win over You, Sir
cause if you fight Love,
you’re always a looser

And I may be gay
But I can tell you straight away
That I’ll become a better father than all of you anyway (So listen!)
One day I will become
the Father of a Son
Hallelujah Hallelujah Hallelujah!

Åghr manner, jeg kune blive ved, men det ville, ved nærmere eftertanke, nok ikke ligefrem morer nogen, så jeg stopper. Kommer dog lige tila t smide en video eller to med dem.

Spørgsmål og svar

Tss... nogle gange tror folk altså at jeg ved de særeste ting. Jeg har oplevet det de sidste par dage, i form af spørgsmål fra de to specialeskrivende som jeg er uofficiel vejleder for. Fx:
"Kan du ikke lige fortælle mig, bare helt kort, hvorfor folk kommer op og skændes?"
Øh... nej... Han mente sådan helt generelt hvorfor man nogle gange kommunikerer dårligt. Det er nok et stort spørgsmål! Forklaringen blev i hvert fald alt andet end helt kort.
Folk tror også at psykologer ved alt om menneskelig adfærd og handlegrundene der ligger bag. Til alles information: Det gør vi ikke! Vi ved en masse basale ting og ja, helt sikkert mere end den almene dansker, men vi ved sq da ikke alt. Og når mit speciale er fx forskning og seksuelle dysfunktioner, så ved jeg sq ikke det store om fx kognitive vanskeligheder hos spædbørn.
Lækkerkæresten præsterede også at spørge:
"Har du en papegøjetang?"
Jeg fnisede bare og fortsætte med at pakke kasser.

Det vildeste spørgsmål jeg dog har fået, kom for lidt siden. Min bror ringede og spurgte: "Hvad for en årgang er jeres bil nu?"





Vi lader det stå et øjeblik....


Årgang



Bil





Mit svar lød noget i retning af: "Øh..... altså den er blå, ikk?"
"Jamen årgangen!"
"Jeg tror nok det er en skoda..."
"Årgangen, Miss Blue Eyes, årgangen!"
"Jamen jeg har lige fortalt dig alt hvad jeg ved om den skide bil!"
Og mærkelig nok var det ikke det rigtige svar. Så lad dog for fanden være med at gå ud fra, at jeg kender svaret på sådan nogle spørgsmål! Tsss... nogle gange skal man altså have tålmodighed med sine medmennesker!

Normal igen :D

Så! Nu er jeg mig selv igen! Både jeg selv, Lækkerkæresten, kattene og Pacman overlevede denne måneds vilde pms, og alle ånder lettet op.

Hø. Kom lige til at tænke på noget. Da jeg boede i Thailand oplevede jeg det her med, at de har små hellige amuletter som hjælper på alt muligt. Jeg havde fx én der skulle beskytte mig når jeg dykkede, én der skulle beskytte mig fordi jeg boede alene og én der skulle beskytte mig i trafikken. De virkede vist, for jeg klarede skam alle tingene :o) Nå, en dag sad jeg hjemme hos min thai veninde Noot, en gæv lille kvinde med temperament der kunne skræmme enhver. Hun fortalte mig, at hendes mor havde købt en amulet til Noots mand. Den skulle beskytte ham når Noot var ond i sulet...

Sq da smart! Mon man kunne få en beskyttelsesamulet til husstanden, så de var bedre beskyttet når jeg er pms'et?

torsdag den 9. august 2007

Totalt tjekket fitnesschick!

Sådan en bliver jeg! Helt sikkert!
Jeg skal jo flytte sammen med Lækkerkæresten i næste uge, og vores nye, fede lejlighed ligger lige ved siden af Equinox. Havde egentlig tænkt mig en anden fitnesskæde, som jeg har trænet i før, men denne her ligger jo lige ved siden af, så ville da lige tjekke den. Og helt ærlig, det ser fandme fedt ud!!! Der er sommerkampagne lige nu, så for 400,- får man platinkort og kan så benytte deres pool, spa osv. Derudover er der mange flere forskellige hold end i det gamle center. Så jeg flytter ikke kun lejlighed, men også center. Glæder mig til at komme ned og se det!

I øvrigt føler jeg lidt at jeg har styr på det der kassehsow jeg har gang i herhjemme. Har smidt en masse ud, og kan snart ikke pakke mere, før de sidste dage inden flytningen. Har brugt de sidste par dage på at pakke, slappe, sole og se en masse af de venner jeg har forsømt på det groveste mens jeg skrev speciale. Brugte fx aftenen i går sammen med Fyssen og Oh la la på Cafe Katz. Super hyggeligt og der blev fortalt røverhistorier fra de varme lande, godt krydret med sladder og dildoer (for emnet dildoer gør generelt de fleste samtaler sjovere). I morgen er det Tivoli der står for tur, sammen med min elskede og lørdag har jeg budt mig selv på middag hos broderen min.

onsdag den 8. august 2007

Latterlige småkræ

Tsss... åndssvage katte! Nogen (vi mistænker Master på det groveste!) havde kradset hul i posen der holdt på kattemadsposen (som han jo også havde kradset hul i!), så jeg kom op til en lejlighed der lignede en dårlig falde-på-halen-komedie. Der var små runde kugler overalt! Utroligt at jeg holdt mig på benene. Så jeg har lige brugt halvanden time på at feje og vaske og ordne. Alt imens Johnny har rendt rundt, lykkeligere end nogensinde før, og været i slaraffenland. Mad over det hele! Flæskeøre...

Nå ja, så er jeg forresten også blevet pms'et. Hvilket faktisk ikke gøre noget som helst federe. Så nu går klokkeren fra Nørrbro op på loftet og rumstere. Loftsrummet skal pakkes sammen, og er der en bedre måde at bruge sådan en solskinsonsdag? Ja, jeg er sarkastisk.

Det der indlæg i går, gav måske ikke så meget mening. Men sådan er det nogen gange. Vi er blevet nogenlunde gode venner igen. Jeg synes stadig at han var en spade, men han erkender i det mindste at han var det, og det hjælper altid lidt. Er rimelig sikker på at jeg nok er god igen, ca samtidig med at pms'en forsvinder.

tirsdag den 7. august 2007

Hvorfor er det lige...

At han ikke fatter, at han ved at lade være med at sige nej, til hende, sårer mig helt vildt. At det ikke er okay at han heller vil undlade at såre hende, end at undlade at såre mig. At man faktisk ikke behøver at finde sig i alt. At han ikke på nogen måde skal få mig til at lyde paranoid, pga det.

Jeg hader at være ked af det, og så få skæld ud. Og ja-ja, han siger at han ikke skælder mig ud, men så hader jeg at være ked af det, og få besked på at tage mig sammen og lade være med at hænge mig i petitesser, sagt med meget vred stemme. Jeg er fandme aldrig nogensinde jaloux og jeg begrænser ham ikke i en skid, så når der endelig er noget jeg ikke er cool med, vil jeg have lov til at sige det. Han siger at jeg skal sige hvis det går mig på, for så lader han være. Men når jeg så siger, at ja, det går mig på, så brokker han sig. Spasser. Så lad dog være med at tilbyde det til at starte med.

Ja, der kan være slanger i paradis.

mandag den 6. august 2007

Moster

Det skete egentlig samtidig med alt det i sidste indlæg, men fortjener sit eget indlæg.

I fredags blev jeg moster til Aviaja. Hun blev taget ved kejsersnit og alle har det godt. Vi sender de varmeste tanker til Grønland og beder høfligt Aviajas forældre om, at kommer til fornuft og flytter deres, og ungens, røv tilbage til Danmark hurtigst muligt! Be om. Og et billede, tak.

Speciale, gaver, Lækkerkæreste og Panda-diskussioner

I torsdags tog jeg til Århus. Blev hentet af Blondie og spadserede hjem til hende, mens en smule af verdenssituationen blev ordnet. Og da vi så var kommet derhjem, havde hun gudhjælpemig en gave til mig. Fordi jeg havde fået job. Ved ikke rigtig om jeg synes at det bør udløse gaver, men det var nogle rigtig gode gaver, så jeg brokkede mig ikke sådan ret meget :o)
Og fredag skete det så. Jeg gik op på instituttet og smækkede 4 eksemplarer af specialet i bordet, mens jeg højt råbte: "Jeg eeeer fææææææærdig!" Havde ellers oplevet adskillige angstanfald siden den var blevet trykt torsdag. Tanken om at det nu ikke længere var muligt at rette noget, er faktisk ret hysterifremmende. Og tanken om at jeg nu slet ikke kan gøre mere, er faktisk ikke mindre angstprovokerende, kan jeg godt sige jer! Hvad gør man i sådan en situation? Man gør det eneste rigtige; nemlig en gedign brunch, efterfulgt af shopping for et par tusinde kr, og så slutter man af med sushi og dvd i Blondies seng. Noget nær den bedste afleveringsfejring jeg kunne tænke mig :D

Da jeg kom hjem til min Djævleø igen lørdag, havde Lækkerkæresten også en afleveringsgave til mig. Det var den parfume som jeg har drømt om så længe, men som koster ca det samme som 5 af de lækre bluser jeg købte i fredags aka en mindre bondegård. Derefter blev aftenen brugt i min elskedes arme. Mmm, der er nu ikke noget sted i hele verden som dér :o)

I går var vi i Zoo med min søde niece Fritten. Hun er sq sjov. Hun er begyndt at tale lidt og alt tyder på at hun bliver en rigtig lille strigle, med meninger man ikke skal modsætte sig. Vi stod på et tidspunkt og kiggede på den lille panda, da hun sagde: Vov. Jeg forsøgte at sparke liv i mine pædagogiske evner, og forklarede at det ikke var en hund med en panda. Men ungen kiggede bare på mig og sagde med hånlig mine: Nej! Vov! Og så nytter det vel ikke rigtig at diskuterer den sag mere.

onsdag den 1. august 2007

Årh ja, for en komme-til-skade-dag

Okay. I morges tog jeg jo lige et styrt stående fra kontorstolen, ikk? Det resulterede i et hævet knæ og et opkald til Lækkerkæresten som så måtte finde en anden til at køre bil nr 2 hjem til hans forældre i aften. Lidt sur på mig selv sad jeg så med is på knæet. Og så slår det mig! Det skal være lyv, skal det! Jeg skal flytte om to uger og har ikke pakket noget ned endnu* Ergo humpede jeg over og samlede nogle af de flyttekasser Lækkerkæresten købte til mig i går. Fino fino, det kunne jeg godt finde ud af. Så væltede jeg en masse bøger ned i den ene, hvorefter kassen på magisk vis var blevet fuldstændig umulig at flytte. Op med halvdelen, over i en anden kasse med dem, og så fylde begge kasser op med noget der ikke vejet så meget. Nu var det muligt for mig at løfte den et par cm over jorden (blev godt nok lidt lilla i hovedet af anstrengelse) og slæbe den ind i stuen. Og dér, lige dér hvor kassen skulle stå satte jeg den ned. Og skreg! HVem fanden havde været så tumpet at placerer mine tæer lige der hvor kassen skulle stå!?!? Spasser...
Er begyndt at overveje om jeg har nogle stærke venner som gider og komme og flytte for mig. Erkender at jeg nok slår mig selv en lille smule ihjel, hvis jeg skal gøre det selv.

*Og inden I siger at jeg da har god tid, så tænk lige på at jeg skal nogle dage til Århus og starte nyt job i næste uge. Har overhovedet ikke god tid!

Tumpede moster

Okay, jeg vil gerne indrømme noget. Jeg er en lille bitte smule tumpet en gang imellem. Som fx lige før, da jeg lige skulle have noget på øverste hylde i skabet og derfor stiller mig op på kontorstolen... som drejer... og har hjul. Ja. Velkommen tilbage ispose, og hold så op med at klynke Miss Blue Eyes. Retrospektivt set, skulle jeg måske ha taget en spisebordstol i stedet.

Er der nogen af jer, der undrer jer over hvorfor ordet moster, har sneget sig ind i overskriften? Det er fordi jeg lige har fået at vide at jeg på fredag bliver moster. Min lillesøster, der er meget gravid og meget på Grønland, skal ha' lavet et kejsersnit og ud kommer en lille pige. Og hvad var det nu hun skal hedde? Jeg kan ikke huske det. Sådan er det når forældrene vælger et grønlandsk navn. Men har tid nok til at lærer det, for jeg får hende først at se til oktober :o(