onsdag den 27. juni 2007

Grimme, dyre, dumme sko!

Er netop hjemvendt fra job, og de nye dyre sko har haft deres ilddåb. Jeg havde dem på et par timer, og det kunne sørme mærkes! Og nu tror I der kommer en lille solstrålehistorie om hvor fantastiske de er, ikk? Det gør der kraftpetervælteme ikke!!!!

Aldrig har mine små fusser smertet så meget, og sjældent har vablerne været større! Det er jo toturinstrumenter til at putte på fødderne! Av, siger jeg bare! Det er muligt at det er et spørgsmål om tilvænning, men helt ærlig. Det kan da ikke passe at ens fødder kræver en times fodbad og meget forsigtig massage, før man overhovedet kan gå på dem igen. Er der nogen derude, som har prøvet disse sko, og som kan fortælle om den slags er normalt? Lige nu er jeg meget fristet til at gå ned og bytte dem.

tirsdag den 26. juni 2007

Rimelig grimme, rimelig dyre sko

Okay, jeg har gjort noget i dag, som jeg faktisk aldrig troede jeg ville gøre.

Jeg har købt et par sko til ca. 1900,-... og de er oven i købet ret grimme. Hvad sker der lige for det?
Nå, jeg købte dem altså fordi de skulle være vildt gode. Efter mine utallige knæoperationer, er det åbenbart vigtigt hvad man putter på fusserne (klogeåge-fysioterapeuten sagde det selv...). Og i den forbindelse viser det sig, ganske overraskende, at spidse stilletter åbenbart ikke er sundt for knæet. Surprise-surprise. Nu har jeg så investeret i de her sko, som så åbenbart skal være sådan lidt mirakelagtige. Vi forventer os store (eller faktisk stramme) ting af dem. Den meget søde ekspedient sagde fx at de bl.a. styrker ballemusklerne, så man fik en god røv*
Og skal vi så lige ha' et billede:


*Hvortil jeg meget forurettet sagde at det havde jeg da i forvejen, så hvorfor han dog sagde det! Han blev helt perpleks og begyndte at undskylde helt vildt. Åh, det var sjovt... elsker at hylde de søde små ud af den på den måde. Lækkerkæresten bliver ved med at hoppe på den, når jeg laver den på ham.

Man ved man er rigtige kæreste når...

... man har været i Ikea sammen. OG har skændes om indretning! He he he, han er deeeeeejlig :-D

mandag den 25. juni 2007

Ting man ikke vil høre fra sin kæreste...

... når man lige har tilbudt et blowjob:

"Jeg vil hellere spændes godt fast, og have en ordentlig tur af Christian!"

Christian er pilot og havde lige fortalt om sit nye smarte fly... Jeg satser på han mente en tur med flyet...

To opsigelser og et par forsvundne jyder

Var først en tur på klinikken og sige op, i dag. De virkede oprigtig kede af at skulle undvære mig, og det gjorde det jo ikke nemmere. Jeg kommer sq til at savne emnet og klienterne.
Derefter en tur på det andet job og sige op, og på trods af en 8-årig historie sammen, var det ikke helt så svært. Primært fordi chefen ikke tog det så fedt, men nærmest blev fornærmet. Hvad han lige havde forestillet sig, ved jeg ikke...

Så havde jeg en aftale med Blondie og hendes kæreste Røde. Og helt ærlig... sværere er Kbh sq da ikke at finde rundt i! Eller hvad? Jeg måtte under alle omstændigheder guide Blondie ca 4 gange, før hun nåede hen til bestemmelsesstedet. Er du sinder hendes indre GPS er i udu! Ikk' Blondie ;o)


Nu skal jeg pakke mine ting sammen og så over til Lækkerkæresten. Han får leveret sit komfur i morgen, og så skal der være nogen til at tage imod det.

søndag den 24. juni 2007

Om 80'er-mad, efterskolemusik, pirater, bål og gode venner

Pragtfuld weekend!

Jeg hentede Lækkerkæresten efter arbejde fredag og så tog vi på Rio Bravo. Godt nok mange år siden, og det var mad i bedste danske 80'er-stil. Dvcs. rejecocktail, peberbøf og chokolademousse. Vi morede os bravt :o)
Så i Tivoli, hvor årskortet endelig blev fornyet. Alphbeat spillede på Pantomimescenen og det var altså griner. De lignede grangiveligt en god balnding mellem et efterskoleband og en flok undslupne unger fra Tv Glad. No offence... De er jo sindssyge at se på. Vi grinede så vi havde ondt i maven. Men alt respekt; det er nogle fængende numre, og han synger godt. Hvis de fik lidt hjælp med teksterne og skiftede hende ud, ville de sikkert blive kæmpestore.
Efter koncerten snuppede vi lige små tre timers piratfilm. Glimrende underholdning :o)

Lørdag tog vi i sommerhus, og efter nogle timer dukkede Søs, HanniB & Piloten op. Så stod den på kongespil, uanede mængder alkohol, lækker grillmad, bål på stranden, nøgenbadning, en mindre ildebrand, et allergisk anfald der vist var ved at gå ret galt og snak til langt ud på natten.

I dag var der tømmermænd og oprydning, efterfulgt af frokost hos svigermekanikken med snak om drømme om båd, og til sidst en tur til den eksisterende båd, for lige at tjekke hvordan den har det.

Nu er hun træt. Og pizzaen er kommet...

fredag den 22. juni 2007

Bare så glad :o)

Sidder her med kontrakten. Den er sq i orden (han havde dog ikke lagt 8000,- oven i den aftalte løn, som jeg drømte) :-D Og de er altså helt vildt søde. Jeg skal starte d. 20 august, så jeg lige har tid til både ferie, flytning og den planlagte kongres. Det bliver så dejligt.

Mit liv spiller altså maks lige nu.

Og oven i det hele er Roskildeprogrammet kommet, og det er blevet lige præcis som jeg helst ville have det :o) Jeg skal være vagt under Mika, og det var jeg forberedt på, men vi får det grejet så jeg står oppe ved scenen, og så kan man nok lige kaste et blik over skulderen, op på ham den lækre, som jeg jo så står i første parket til. Alle de andre bands som jeg vil se, har jeg fri til, eller de spiller på vores scene. Guddommeligt!!!!

Skam dig, Snigende uldtæppe!

Bliver jeg da aldrig tilfreds???

Som nogen så klogt påpegede i en kommentar, så giver champagne tømmermænd. Og der blev vist drukket lidt af de liflige dråber i går. Jeg var altså lidt træt her til morgen, og skal jo op og diskuterer kontrakt senere, så jeg vurderede at en lur ville være en god investering. Og så drømte jeg...

Jeg drømte at jeg var til selv sammen kontrakt-forhandling, iklædt indianerdragt med fjer, fredspibe und alles. Og over natten havde direktøren besluttet at smide 4000,- mere i puljen hver måned. Men det var ikke nok for lille Snigende uldtæppe (eller hvad mit indianernavn nu ville være). Næ nej, jeg brokkede mig så meget at de smed yderligere 4000,- oven i... Hvad siger I så? En lønstigning på 12.000,- kr om måneden på under et døgn... Jeg er et utaknemmlig skarn at drømme sådan noget! Jeg er jo lykkelig for den løn de tilbød mig i går, og skal vist bare se at få kradset underskriften ned, inden de ombestemmer sig! Skam dig, Snigende uldtæppe!

Kontrakt-skrivning

Først; tak for alle de søde ord :o) Jeg er også helt vildt glad, og ja, jeg synes bare det er så stort, at jeg har fået det job!
I går aftes hentede vi en flaske champagne og tog ned til mine forældre. Min mor havde lavet vildt lækker mad, og så hyggede vi ellers der hele aftenen, mens tlf var rødglødende af folk der ville sige tillykke.
Senere i dag skal jeg derind igen og gennemgå kontrakten. Jeg ved fx overhovedet ikke hvornår jeg skal starte, men vil tro det er 1. august eller 1. september.

Jeg har slet ikke fattet det. Nogle gange når vi sad og snakkede om det i går, gik det pludselig op for mig, at det jo var mig vi snakkede om. Jeg troede det var sådan en eller anden vildt dygtig hotshot :o)

Uden ellers at afsløre for meget kan jeg sige at det er en lederstilling inden for noget forskning. Og jeg synes at det er vildt angstprovokerende, men også overdrevent spændende.

torsdag den 21. juni 2007

Oh my god!!!!

Jeg er lige blevet ringet op af direktøren. De tilbød mig jobbet. Og fordi de var så imponeret over mig, ville de gerne starte med at give mig en løn der var 4000,- kr højere end den de først havde sagt.

Fuck, hvor er det vildt!!!!!!! Jeg har aldrig hørt om en nyuddannet der er gået ud og har taget så høj en løn med det samme. Og det er bare så spændende et job. Jeg er faktisk en lille smule ved at tisse i bukserne af glæde :-D

Jeg tror sq lige jeg skal ned og købe en flaske champagne!


Og ja - jeg sagde selvfølgelig ja til jobbet :-D

2. samtale

Er lige kommet hjem fra 2. samtale... Jeg tør næsten ikke skrive noget om det, for ikke at jinxe det. Men det gik godt.

onsdag den 20. juni 2007

Om dagens succeser og et par trætte Blue Eyes

Jeg har godt nok haft en lang dag... Startede til jobsamtalen, og det gik bare rigtig godt. Jeg er blevet endnu mere vild efter at få jobbet, for det lød spændende, udfordrende og interessant. De var også rigtig søde, og det virkede som et godt sted. Heldigvis var de vist også ret positive omkring mig, for jeg gik med det samme videre til næste samtale. Som er i morgen! Så jeg forbereder lige videre :o)
Jeg tør næste ikke håbe for meget på det, men jeg vil så gerne ha den stilling!

Lækkerkæresten fik 10 i sin eksamen i dag, så det var superflot. Han fortalte at de afsluttede eksamen med at danse deres sidste pointe ud... Det skal man vist være ret selvsikker og overskudsagtig for at gøre :-D Manden læser statskundskab, så det er altså ikke det mest oplagte at gøre...

Efter min samtale tog jeg på arbejde, hvor vi selvfølgelig var underbemandet, fik ingen pauser, havde megatravlt osv. Så jeg var noget træt da jeg fik fri. Men når nu Lækkermåsen inviterede på middag for at fejre vores dag, siger man jo ikke nej. Nu er jeg så lige kommet hjem. Lækkergøjen er taget ud for at drikke nogle øl med drengene, men jeg orkede ikke mere. Må også hellere være lidt udhvilet til i morgen.

Og så endnu en bøn, til alle jer der gider: Fortsæt lige med at krydse fingre! Det har virket so far...

tirsdag den 19. juni 2007

Mosede hjerne

Lyder lækkert, ikk?
Det er sådan ca sådan jeg føler min hjerne er lige nu; moset. Jeg er bare så træt i hovedet. Først har jeg haft min hidtil sværeste klient (og det gik faktisk ret godt), så hjem og skrive i nogle timer, og nu sidder jeg og forbereder mig til min jobsamtale i morgen tidlig. Men jeg er ved at blive så rundtosset, at jeg tror jeg må lukke øjnene lidt, og tænke på noget andet.

mandag den 18. juni 2007

The Ark

Uh! Har lige været inde og bestille denne her:


Jeg elsker simpelthen The Ark, og glæder mig for vildt til at hører dem. Både herhjemme på anlægget om nogle dage, og på Roskilde om nogle uger. Jeg har endnu ikke hørt dem live, men de koncertoptagelser jeg har set med dem, afslører at de godt nok trykker den af! Bliver feeeedt!

Jeg er blevet god igen. Lækkerkæresten har sendt mange søde og opmuntrende beskeder i løbet af dagen, og med ham i mit liv er det svært at være muh særlig længe af gangen...

Åndsvagt

Vi havde et åndsvagt skænderi i morges. Vi er begge røverstresset, og så skal der bare ikke så meget til. Vi fik snakket om det, og blev hurtige gode igen, men der er bare ikke noget som skænderi der kan ødelægge en dag. Nu sidder jeg og føler mig helt tom for ord. Jeg har noget i retning af 2 mill. ting jeg skal lave, men jeg kan slet ikke tage mig sammen. Sidder bare og kigger ud i luften. Åndsvagt...

søndag den 17. juni 2007

Puuuuuh.... aldrig mere og det der

Jeg har tømmermænd... jeg var ude og spise med Blomsterpigen i går, og så endte vi på en bar, hvor den søde svenske bartender blev ved med at give os gratis cocktails. Hun eksperimenterede med nye opskrifter, og så ville hun gerne have feedback. Man skulle da være et skarn, hvis ikke man gjorde sit bedste for at smage dem alle sammen og sige sin ærlige mening.

Bortset fra de gratis cocktails der flød i en lind strøm, kan der af højdepunkter nævnes:
- En uhyggelig fuld flok polterabendmænd som kastede deres kærlighed på mine bryster
- Da jeg snakkede med en mand klædt ud som en ko
- Da vi spillede basket i stilletter med en flok små drenge
- Da jeg blev så begejstret over at hører Lækkerkærestens stemme i telefonen, at jeg glemte at se hvor jeg gik, og derfor bragede ind i en lygtepæl

Alt i alt en god aften, men en forfærdelig morgen med tømmermænd så store at det burde forbydes ved lov. Har en aftale om lidt søndagsdruk med Musikfidusen, men håber inderligt at jeg kan smyge mig udenom på en elegant måde.

lørdag den 16. juni 2007

Vejledning - the easy way

Jeg var til vejledning i går. Ude i lufthavnen, med en cappucinno i den ene hånd, en muffin i den anden og en cookie i tasken. Oh Starbucks længe leve!!!

Nå, Jeg linede også op med den digitale diktafon, så jeg kunne indfange samtlige af Hr. Vejleders guldkorn og så tyvstjæle hans ord og bruge dem skamløst i opgaven når jeg kom hjem. Det viser sig så, at han egentlig ikke rigtig har nogle kommentare.

Hvad mener du med det?, spørger jeg lidt panisk (forestiller mig straks at jeg har misforstået det hele, og at han nu beder mig skrive lortet om). Jamen han synes bare det var rigtig godt, og han havde kun lige en enkel sætning han gerne ville have uddybet lidt mere.
Så nemt skulle han ikke slippe tænkte jeg, og spottede et rødt kryds han havde sat på side 7. Ha! Hvad er så det?!, spørger jeg og placerer min fede finger ned oven på krydset med triumferende mine.
Det var et jeg satte fordi jeg skulle ud og tisse, og så skulle jeg lige markerer hvor jeg var nået til, tillader han sig at sige grinende.
På sidste side har han understreget et citat jeg har brugt, og skrevet obs ud for. Nu er jeg jo ikke dum, så jeg ved da godt at det må betyde noget, og forestiller mig at han mener at det er fuldstændig tåbeligt og ligegyldigt at bruge det citat her. Men det viser sig såmænd bare at han synes det var så godt, at han selv ville bruge det i en artikel han er ved at skrive.

Nå.

Så må jeg vel bare accepterer at jeg er et geni, der har skrevet mindst et af mine analysekapitler så godt at Hr. Vejleder stort set ikke kunne sætte en finger på noget negativt.

Så skidt da.

En svær frø at sluge

Som nogle af jer måske ved, så har jeg en frø. Og ikke bare en hvilken som helst frø, nææææ den smukkeste af dem alle. Vil I lige se ham igen? Okay.
Er han ikke skøn? Han hedder Pacman, og kan man andet end at elske ham? Ja, det kan man åbenbart... Min ellers ganske fornuftige, og meget søde svigermor, har det ret svært med at hendes søn nu snart skal bo sammen med en frø.
Vi sad og snakkede om det en dag, og hun var ikke meget for det. For ligesom at sætte det lidt i perspektiv sagde jeg, at Lækkerkæresten faktisk var ret glad for den. Og det skulle hun da også være, hun var trods alt Pacmans farmor.

Skal vi ikke bare sige, at det ikke faldt i rigtig god jord. Hun blev meget stille og jeg kunne godt se, at det måske ikke var hendes største ønske at være farmor til en frø, så jeg modificerede den lidt, og sagde at hun altså kun var hans papfarmor, for jeg fik ham jo inden jeg mødte Lækkermåsen, mens jeg var single... via reagensglasmetoden.

Sjovt nok faldt det ikke i meget bedre jord.

Sexlivet som far

En far og hans 7 – årige søn er på indkøb i det lokale supermarked. De når til kassen, hvor der hænger kondomer. Drengen spørger.: Far hvad er det?

Faderen svarer.: Det er kondomer, min dreng.

Sønnen.: Hvad bruger man dem til?

Faderen.: Dem bruger man så man ikke får børn

Sønnen.: Hvorfor er der nogen med 2 stykker I?

Faderen.: det er til de studerende, 1 til fredag og 1 til lørdag

Sønnen.: jamen, der er også nogle med 3 stykker i?

Faderen.: det er til dem der går på universitetet, 1 til fredag, 1 til lørdag og 1 til søndag

Så går der et øjeblik, sønnen spørger igen, far der er også nogle med 12 stykker i?
Ja, siger faderen, det er dem til far, 1 til januar, 1 til februar, 1 til marts………………………………

Om at tænke før man taler

Kender I det, når man begynder at sige noget, og så halvvejs inde i sætningen opdager hvad det egentlig er man er ved at sige, men så er det bare for sent at stoppe?
Følgende scene udspillede sig hos os i går:

Lækkerkæresten læser til eksamen nu for tiden, og sidder derfor til langt ud på natten. Jeg lå inde i sengen og kaldte:
"Skaaat... Kom lige herind"
Han kom ind med forventningens glæde lysende ud af sine smukke øjne og spurgte:
"Hvad skal jeg?"
"Du skal give mig et godnatkys. Jeg lægger mig til at sove nu"
Helt skuffet siger han så:
"Nå... jeg troede jeg skulle ha et blowjob..."
"Øh... nå", siger jeg så. Det var jo ligesom ikke det jeg havde på tapetet.
"Gider du gi' mig et blowjob?", spørger den skønne forhåbningsfuldt.
"Næ... Men jeg kan da godt lægge (og her går det op for mig hvad jeg er ved at sige) mig til at sove med åben mund"

Der blev helt stille et øjeblik, og så begyndte jeg at grine fuldstændig hysterisk. Lækkerkæresten kiggede bare helt chokeret på mig. Jeg grinede så hysterisk at jeg lavede en snotboble, hvilket ikke just bidrog til situationens charme.

fredag den 15. juni 2007

Pleeeeaaaase, ha' åbent!

Som de fleste (der interesserer sig for den slags) har hørt, åbner der en Starbucks i Kastrup Lufthavn. Ifølge hjemmesiden åbner den i starten af juni 2007. Nu ligger landet jo sådan at jeg tilfældigvis skal til Kastrup Lufthavn i dag... Og vi er nu i midten af juni. Men jeg kan ikke finde ud af om den er åben endnu. Derfor denne bøn:

Pleeeeeeeaaaaase, lille Starbucks, vil I ikke nok sørge for at have åbent i dag????

Hvis de er åbne kommer jeg ikke hjem. Så flytter jeg ind derude. Så kan Lækkerkæresten bare komme på besøg med Johnny Madsen (AKA Johnson & Master AKA Mine to fede katte). Det tror jeg bestemt han vil synes er ok...

Og så til lufthavnen

Jeg skal ud i lufthavnen i dag. Ikke fordi jeg skal noget så spændende som at rejse, men fordi jeg skal til et møde. Hr. Vejleder er i dag i Kbh, og kan lige nå et møde, vores sidste møde, inden han skal flyve hjem. Så jeg tager derud og får de sidste guldkorn af ham den kloge. Glæder mig i øvrigt til at fortælle ham om jobsamtalen, det er lige i hans boldgade :o)

Uh... Spændende!

Så så man lige mig blive vækket her kl 9 (ja, vækket! og hvad så? man må da gerne lige sove lidt længe, nå!), af dem fra det der firma jeg har søgt job hos. De synes min ansøgning var rigtig god, og vil gerne se mig til en samtale.
Så på onsdag skal jeg ind og sælge mig selv rigtig godt. Det bliver godt nok spændende. Må hellere forberede mig lidt. Læse om firmaet så jeg kan stille intelligente spørgsmål og den slags.

Hvad har man på til en jobsamtale? Når det nu er et lidt fint, stort firma, så kræver det nok en skjorte ikk? Sådan en har jeg ikke... Note til selv: Køb passende tøj!

Læg venligst mærke til at både linkedin og fingerkrydsning hidtil har virket, så fortsæt venligst :o)

torsdag den 14. juni 2007

Glemt

Kender I det med at man kan føle sig glemt af omverden? Måske virkede det alligevel at melde mig ud af mit liv i dag, for der er bare stilhed. Lækkerkæresten svarer ikke på mine sms'er. Det gør veninden heller ikke. Min mail er gået i udu, så derfra er der også stilhed. Anlægget døde også pludselig, så stilhed. Jeg kigger på skærmen med specialet til jeg får ondt i øjnene, men i hovedet er der også stilhed. Jeg tror sq det virkede...

Er der nogen der ved hvor man sætter stikket til livet i igen, når man bliver lidt træt af at være glemt af alle?

Tss... for meget altså!

Hvis man ikke kan regne med at man bliver pms'et på de rigtige tidspunkter, hvad fanden kan man så regne med?
Jeg er sur og ked af det og frustreret og komplet urimelig. Jeg har forsøgt at melde mig ud af mit liv i dag, men det er ikke rigtig lykkes, så derfor håber jeg at Blomsterpigen har tålmodighed nok til at containe mine vredesudbrud senere på dagen, når den står på venindehygge. Og det værste er, at jeg slet ikke skal være pms'et lige nu! Det skulle jeg ha været i sidste uge, men den slags kan åbenbart blive forsinket.

Når jeg sidder og kigger på de sædvanlige blogs har jeg lyst til at kommentere en masse, men jeg kan ikke overskue det. Så Miss M; jeg føler med dig, og vil mægtig gerne sige noget klogt og støttende, men kan ikke i dag. Og alle jer andre; I får kommentare når jeg bliver mig selv igen. Med mindre jeres indlæg kræver at man skælder ud. Så får I dem nu!

onsdag den 13. juni 2007

Nu med netværk #3

Nå, så har jeg gjort det. Jeg har sendt en ansøgning til dem. Har ringet lidt rundt og hørt forskellige folks synspunkt. Min veninde som er et par år foran mig, rent fagligt. Min mentor. Hende min kontakt der arbejder for firmaet. Og så selvfølgelig min dejlige Lækkerkæreste. De kom alle med gode argumenter for og imod, så jeg besluttede at jeg prøver.

Sjovt. Lige da jeg læste stillingsannoncen tænkte jeg at det gad jeg nok ikke, men efter at have snakket med hende og hørt mere om jobbet, tænker jeg at det sq nok er ret interessant og at jeg faktisk vil være ret god til det. Så nu må I gerne lige krydser lidt fingre. Vil i hvert fald gerne til samtale, så jeg kan finde ud af lidt mere om stedet og stillingen.

Nu med netværk #2

Okay, jeg tog lige en hurtig beslutning og ringede til det firma som havde en ledig stilling (og som en af mine kontakter er chefkonsulent hos). Og jobbet lyder faktisk ok spændende... Og lønnen er faktisk nok ca. 8.000,- kr højere end jeg ellers ville kunne få som nyuddannet. Og hun lød faktisk meget begejstret for mig, og opfordrede mig til med det sammen at sende en ansøgning.

Hmmm... nu sidder jeg så og tænker lidt. Det er i en ca stik modsat retning af det jeg gerne vil, og det jeg har arbejdet hen imod. Men der er ingen jobs at få i det felt jeg gerne vil ind på, i hvert fald ikke som nyuddannet. Og lønnen er lousy. Er det usselt at søge et job i en anden retning, ha den stillling i et par år, mens jeg tager kurser ved siden af, og så søge tilbage til min elskede niche? Når jeg nu egentlig synes at det andet job lyder ret godt.

Lidt i vildrede...

Nu med netværk

Min kloge og dejlige kæreste har overbevidst mig om at jeg skal tilmelde mig linkedin. Det er sådan en netværksportal. I ved - man har en faglig profil og en masse venner og så kan man se deres venner og deres profiler, og så får man lige pludselig et job... Eller sådan noget... Anyhow, jeg har oprettet mig, og sendt invitationer til en masse venner, kollegaer og studiekammerater, og nu sidder jeg så og venter på at nogen tilbyder mig et job. Ved ikke rigtig om det virker for jeg har haft profilen siden i søndags, og har altså ikke fået noget job endnu... Tsss... fupsted.

Til gengæld har jeg haft megen sjov med at sidde og se hvordan mine venner, kollegaer og studiekammerater brander sig selv. Tror jeg må blive bedre til at brande mig selv, sådan rent fagligt...
Aj, sådan helt seriøst kan jeg godt se det smarte i det. Fx er der i dette nr af Psykolog Nyt en stilling i et firma, hvor en af mine kontaktpersoner er chefkonsulent. Så hvis jeg nu havde ville søge det, kunne det sikkert være meget godt lige at droppe en mail til hende og spørge om nogle kloge ting som de bliver imponeret over :o)

tirsdag den 12. juni 2007

Man ved det er sommer når...

Når hele 5 par i gården samtidig har sex for åbne vinduer. Måske findes de i 5 forskellige lejligheder, måske i 1. Jeg ved det ikke, men de stønner ikke i takt, hvilket faktisk er lidt distraherende.

Godmorgen Danmark :o)

mandag den 11. juni 2007

Nyklippet puddel

Jeg er lige kommet hjem fra frisøren. Jeg er altid rædselsslagen når jeg er der. Er hunderæd for at hun fucker fuldstændig op, og jeg kommer til at ligne en puddel. Det er faktisk ikke sket siden jeg var 12 eller sådan noget, men det var også en meget traumatiserende oplevelse.

Min sjoveste, og mest nervepirrende, frisøroplevelse var da jeg boede i Thailand. Jeg skulle klippes, som man jo skal en gang imellem, og havde ikke megen fidus til den gamle morlil der sad nede på gaden med sin køkkenskas. Derfor tog jeg hen i det mest trendy mall og fandt den mest trendy salon. Jeg blev modtaget af en gudesmuk trans og fik, på gebrokken thai, forklaret at jeg bare lige skulle ha klippet spidser og sådan. Jeg blev sat ind i en frisørstol i et helt mørkt og stille lokale. Så kom der en lille thaidreng og rullede mig ind i selve salonen. Min frisør var en tynd thaimand med meget outreret tøj og fuldstændig sindssygt hår... på rulleskøjter! Der var diskokugle i loftet og meget høj thaipop. Han dansede rundt mens han sang højt og klippede 3 forskellige kvinder ind imellem. Jeg var så nr 4 han skulle klippe. Han svansede videre mens han i sit headset fik indstrukser om hvordan jeg ville klippes. En gang imellem kom han så flyvende over, løftede en lok hist og her og klippede lidt. Så rullede han videre til de andre. Jeg trak ikke vejret i den time jeg var der! Men det blev faktisk pænt... og kostede hvad der svarer til ca 150,- kr.

I dag kunne jeg ikke få tid hos min sædvanlige og endte nede hos en tyrkerfrisør. Hun var noget så sød og brugte samtlige 20 min det tog at klippe mig, på at fortælle mig hvor smuk jeg var, hvor smukt mit hår var, hvor smuk min nederdel var og hvor smuk min t-shirt var (min sko var ikke smukke...). Jeg ved ikke om man skal betale ekstra for den slags service, men hun er da klart min faste frisør fremover!!! Specielt for det var billigt, tog 20 min og blev faktisk rigtig pænt.

Modemeddelelse til mænnerne...

Jep, så oprandt dagen. Moderedaktør på Cover Magazine har udtalt, at sommerens badebuksemode til mænd udgøres af to modeller: Den klassiske speedo og - hold nu fast - hvis man er til lange badeshorts, så skal de være stramme a la bicyclette traditionelle...

Jeg tror lige Lækkerkæresten bliver bedt om at beholde sine fine badebukser et år mere...

søndag den 10. juni 2007

Om oprydning og kræmmertyper

Okay, jeg er gået i gang med et stort projekt. Vi har jo ikke plads til alle vores ting når vi flytter, så jeg har lovet Lækkerkæresten at sorterer lidt. Det plejer jeg ikke at være så god til. Specielt ikke i ting som bøger. Jeg har nok noget i retning af 500 bøger. Ja. Og dem er der altså ikke plads til. Det er fair nok. Problemet er så bare at jeg nu skal vælge hvilke der bliver og hvilke der ryger.

*********** Senere ************

Trode faktisk det ville være ret svært, men ved I hvad? Det var det fakkertalt ikke. Det har faktisk måske taget en lille smule overhånd. I hvert fald står der lige nu 6 høje stakke midt på gulvet, der skal ud. Det er mig meget imod at smide bøger ud, så skal lige finde ud af om jeg vil afleverer dem til en antikvariat eller hvad. Kunne faktisk også tage dem med i sommerhus i weekenden, og sælge dem på loppemarked...

Har bare aldrig rigtig set mig selv som kræmmertypen...

lørdag den 9. juni 2007

Hjemme

Siger jer det har været en god uge! Jeg har ikke fået skrevet helt så mange sider som sidst jeg var afsted, men til gengæld har jeg fået koblet en masse af det allerede eksisterende materiale sammen, og jeg synes virkelig at det hele tager fom nu. Og hvis jeg nu skal sige noget pænt om mig selv, så synes jeg faktisk at jeg har lavet nogle røvergode analyser!!!
Vejret har selvfølgelig været fuldstændig fantastisk, og jeg har tilladt mig selv en smule dasen i solen også. Et par af aftenerne kørte Lækkerkæresten op til mig efter arbejde, og så stod den på grillhygge, rødvin, ture langs stranden, badeture i solnedgangen* og en masse sex**.
I morges stod vi så tidligt op og kørte mod Roskilde og Dyrskuet. Vildt varmt. Mange mennesker. Lækker mad. Fine heste. Modbydelig store køer. Katte der ikke nået mine to til sokkeholderne i nuttethed. Alt i alt en god tur.

Nu er jeg så endelig hjemme igen. Lækkerkæresten er taget ud for at give koncert og jeg har lige bestilt mums indermad.


*Eller rettere: Han bade og råbte hysterisk at vandet ikke var koldt, mens jeg holdt håndklædet og tog billeder af hans forfrosne blå krop i solnedgangen.
** Og i den forbindelse vil jeg gerne undskylde til det midaldrende ægtepar der vadede ind i en saftig omgang, midt på stranden... Ja, vi ved godt at det vist er forbudt. Nej, vi skammer os ikke.