lørdag den 28. april 2007

Afskedens time ;o)

Så drager jeg en uge i sommerhus. Kan I have det godt og nyde sommervejret, hvor end i verden I nu er :o)

fredag den 27. april 2007

Om forventninger og det at være en taber

Jeg har en jævnaldrende veninde som absolut bør forlade sin kæreste. Hvilket hun godt ved, og på daglig basis bliver bekræftet i. For nylig udtaler hun så: "Jeg vil bare ikke være sådan en taber, der er single når hun fylder 30"

Tak skæbne! Hvad fander sker der oppe i folks hoveder når man tænker sådan? Hvad er det for nogle forventninger man har til både det at være single, det at være "en taber" og det at fylde 30?

Er man ikke mere en taber hvis man bliver i et forhold, bare for ikke at være en taber? Hvorfor gør det egentlig en til en taber, at man er single lige præcis denne dag? Hvor for er man overhovedet en taber fordi man er single? Lever vi i et samfund hvor der forventes at man gør og har nogle bestemte ting, når man er en vis alder? Det gør vi vel. Jeg oplever det hos mange af mine jævnaldrende som fylder 30 nu her. Nogle vil gerne være gift inden. Nogle vil gerne have købt hus, være færdiguddannet, have fundet drømmemanden, have børn, have rejst jorden rundt eller noget lignende.
Hvad med mig? Hvad vil jeg? Hmm... jeg tror ikke at den dag er noget større skelsættende, og har aldrig selv haft en inden-jeg-er-30-skal-jeg... Jeg har været gift (og er blevet skilt igen). Jeg har også haft købt hus (og har solgt det igen). Jeg fandt drømmemanden (lige indtil han viste ikke længere at være min drømmemand... så fandt jeg en ny). Jeg er snart færdiguddannet. Jeg har rejst jorden rundt og lidt til. Jeg har ingen børn, hvilket jeg har det temmelig godt med.

Er jeg så en ikke-taber? Eller er jeg netop en taber på grund af det der står i paranteserne?

Synes det er ret mærkeligt at dele op på denne måde... men erkender at det jo nok er den måde mange af os gør det på... Eller hvad?

Travlhed, shopping og pakning

Okay, jeg er kommet mig lidt oven på gårsdagens tyveri. Er stadig edderrasende og bitter, men erkender at der er sket værre ting, både i mit liv, og verden generelt. Ergo, lader vi det ligge (med mindre jeg støder på ham fisen der stjal den - for jow-jow, jeg så ham skam... OG jagtede ham et godt stykke ned af Strøget, mens jeg råbte og skreg de værste gloser), og kommer videre i vores liv.
Nå, i dag har jeg faktisk lidt travlt. Skal ha' skrevet et par timer, sendt ansøgninger afsted, ind til byen, i Magasin, som jo har voldsomt meget udsalg, mødes med M og drikke en øl og så hjem og pakke til den næste uge.

I morgen tidlig tager jeg i sommerhus. Lækkermåsen tager med derop her i weekenden, og efterlader mig så alene deroppe, når han tager hjem på søndag. Det er så meningen at jeg skal skrive 40-50 sider på specialet (hahahahahahahahahahahaha...åh altså... DET var sjovt!) mens jeg tuller rundt alene i en lille hytte ved havet. Intet internet, intet tv, ingen radio. Bliver sikkert rimelig tosset og sidder nok og bygger giraffer af små sten og grene, når Lækkerkæresten henter mig i næste weekend.
Glæder mig faktisk ret meget. Til roen og tiden til fordybelse. Til at få gjort et ordentlig indhug i den der opgave, så jeg snart kan blive færdig. Men også til at være i sommerlandet lige i den uge hvor det bliver så skønt vejr.

torsdag den 26. april 2007

#%&%€#&?"€&!!!!

Pisserøv! En eller anden skide langfingrede idiot har i dag stjålet min mobil. Hvor er det bare skide hamrende irriterende. En ting er at miste alle tlf numre. En anden ting er at jeg havde gemt alle de sødeste sms'er Lækkerkæresten havde sendt til mig, lige fra den allerførste, inden vi overhovedet havde mødt hinanden. Dem er jeg godt nok ked af at miste. Nu skal jeg så ha skaffet en ny tlf og ha rekonstrueret det hele...

onsdag den 25. april 2007

Jeg elsker

At ligge på den dejlige kirkegård på Nørrebro, med mit hovede i kærestens skød. Ligge og blive nusset i håret, mens man mærker solens varme og sludre om alt og intet. Lige præcis sådan har jeg tilbragt et par timer i dag.

Gaaaab....smask-smask....godmorgen!

Efter et par timers søvn kom misserne ind og meddelte at nu kunne de simpelthen ikke være stille længere. Så de begyndte at lege (læs: larme!) og jeg begyndte og vågne. Åbnede øjnene til den dejligste sms fra Lækkerkæresten, og de sidste dages rest af pms forsvandt som dug for solen.
Min bommert i går viste sig at kunne reddes på få minutter af morgenvagten, så jeg ahvde åbenbart ikke bommet den grundigt nok :o)
En af morgenvagterne i restauranten er super sød. Hun er ved at uddanne sig til noget aromaterapi-noget og stod og manglede en forsøgsperson til noget der skulle hjælpe på koncentrationen. Ved ikke om jeg skal blive smigret eller fornærmet da hun sagde: "Det er du da helt oplagt til, Miss!" Anyway, tænkte at det da ikke kunne skade, så nu laver hun sådan en mikstur til mig. Bliver interessant at se om en videnskabelige skeptiker som mig, kan blive imponeret ... eller bare koncentreret :o)

Bugger!!!

Pis'os!!! Jeg har dummet mig helt vildt, og er meget spændt på om morgenvagten kan redde min røv. Ellers bliver jeg nok ikke skide populær...
Har ellers haft en dejlig aften med Lækkerkæresten og en flok af hans venner. Vi var ude og spise, og bagefter tog jeg herind på min nattevagt. Omkring kl 3 kom Lækkerkæresten og to af vennerne så fordi, ikke helt appelsinfri. De sad og underholdt mig en times tid, inden de måtte give op og tage hjem i seng. Nu skal den sidste havlanden time bare gå hurtigt, så jeg kan komme hjem i seng også.

tirsdag den 24. april 2007

Avs...

De fleste af de studerende der starter på universitetet i år, er født i 1986.

- På det tidspunkt kunne vi allerede gå, tale, skrive, tale et andet sprog...

- De har aldrig sunget "We are the world, we are the children..." eller "sunday, bloody Sunday.."

- De er vokset op med at AIDS og arbejdsløshed var en del af hverdagen.

- Twix har aldrig heddet Raider.

- De har aldrig spillet Commodore 64.

- De kender ikke PacMan (og jeg snakker ikke om min frø!).

- De har aldrig set en 5 1/4" diskette.

- CD'en kom da de var knap et år og de har aldrig spillet vinyl-plader på '45 omdrejninger

- De kender ikke de gamle fjernsyn og ved ikke, hvordan man gør uden fjernbetjening.

- De har aldrig set sort/hvid fjernsyn.

- De har aldrig set Star Trek eller Heidi eller Bien Maya.

- De tror, at James Bond altid har været spillet af Pierce Brosnan.

- De tror, at trompetbukser er en opfindelse fra 2000.

- For dem er en telefon med ledning ren science fiktion.

- For dem har rulleskøjter altid være in-liners.

- Michael Jackson har altid været hvid.

- De kender ikke J.R.

- De har aldrig hørt om Fonzie og kliken.

...Det er de nye unge. Dem der tager vores plads i generationsplaceringen. Det er dem, der starter på universitetet i år...

Her er nogle symptomer på vores ældningsproces...

1) Du forstår teksten ovenfor og sige "damn.."

2) Du dyrker nogle gange sport og fortæller stolt om det (når du får det gjort).

3) Du har smertestillende i dit natbord.

4) Du har brug for mere en en nat til at komme dig på en aften i byen.

5) Dine venner gifter sig.

6) Du ved godt hvad du gerne vil eller rettere... du gør hvad du kan.

7) Efter at have læst dette indlæg beslutter du dig for at sende den til en ven ud fra den overbevisning, at han eller hun vil synes den er sjov

Av den rammer hva?? :-))

Øv, hvor jeg hader

Denne her pms-følelse. Den følelse som gør at alt går en på. I nat gik det mig på at Lækkerkæresten ikke var vågen, så han kunne skrive søde beskeder til mig. Da jeg fik fri og ringede til ham kl 7, gik det mig på at han var træt og kort fra hovedet i telefonen. Da jeg vågnede gik det mig på at der ikke lå et ton søde beskeder fra ham. Nu går det mig på at jeg har det sådan her, fordi jeg jo udemærket ved at det er dybt urimeligt og jeg er mega nærtagende. Nogen der vil have lidt overskydende pms? Jeg har rigeligt...

Jeg er trææææææt!

Nu gider jeg ikke mere... Jeg vil hjem i seng. Jeg er sur og træt og jeg savner min kæreste. Jeg vil hjem i seng og putte med ham den lækre.

Meget stille

Klokken er nu midt om natten, og i modsætning til min sidste vagt her på hotellet, må jeg erkende at uhyggen udebliver. Her er faktisk ikke en skid creepy. Savner det næsten lidt.
Kan til gengæld fortælle jer at morgendagens aviser er lyserøde, gule og grøn-blå. Ingen anelse om hvorfor. Men BT fylder stort set hele avisen med billeder af Frede & Marys yngel. Charmerende på sin helt egen kvalmende måde :o)

Aftenens vindueskiggeri # 2

Okay, så kommer der lige en lurerinformation mere. Jeg er på arbejde, og på vej herind gik jeg, vanen tro, og gloede ind af folks vinduer. Jeg kom forbi en stue der var helt hvidmalet og fuldstændig tom, bortset fra et stort sort kors... De vinder nok ingen indretningspriser...

mandag den 23. april 2007

Aftenens vindueskiggeri

Når jeg sidder ved mit skrivebord, skal jeg bare lige dreje hovedet en anelse for at kigge ud af vinduet. Og når jeg kigger ud af vinduet kan jeg, qua beliggenheden af min lejlighed, glo lige over i nogle andre lejligheder. Ofte er der ikke så meget at se derovre. Den grå mus der skriver speciale (gætter jeg på). Den gamle mand der vasker op. Faderen der læser godnathistorie for sit barn. Men i dag falder mit blik tilfældigvis på lejligheden lige overfor, og jeg var ved at tabe telefonen jeg talte i.
Dér stod tre mænd i bar overkrop og malede på hver deres stige.

  1. Hvor maler de i bar overkrop?
  2. Hvor lang tid kan det tage at male et stk soveværelse str Nørrebro-lejlighed når man er tre om det?
  3. Hvor djævlen vælger de alle tre at stå på stiger samtidig?
  4. Er der egentlig tale om starten på en homoerotisk film?
Personligt bruger jeg (naturligvis) mest tid på at tænke over spørgsmål nr 4...

Se så er det sq smart

Jeg har en profil på myspace, men har ikke brugt den vildt meget. Her for lidt siden får jeg så pludselig en besked fra en af de deeeejlige mennesker fra i lørdags. De havde fundet mig der, og nu er der pludselig ved at blive lagt en masse planer om gensyn. Skønt :o)

Når sådan noget sker, må man godt udsætte gulvvask, opvask og tøjvask lidt, ikk?

søndag den 22. april 2007

Deeeejlig aften :D

Jeg havde simpelthen den dejligste aften. Vi fik fantastisk mad, jeg sad til bords med mennesker jeg aldrig havde mødt, men som jeg bare klikkede med med det samme, vi snakkede og grinede og drak rødvin til den lyse morgen. Sådan nogle aftener bliver husket meget længe...

lørdag den 21. april 2007

Gud ske tak og lov!!!

Kronprins Frederik har lige udtalt at hans nyfødte datter ser helt normal ud og ligner en nyfødt baby. Tænk hvis hun havde lignet en lille ost... Eller måske en and. Det ville da være temmelig uheldigt og også lidt synd. Omend ikke helt ubrugeligt i PR sammenhænge...

Ved at være klar

Badet er overstået, benene er cremeret, håret er sat og make-uppen er lagt. Jeg mangler bare lige at komme i tøjet, så er jeg klar. Og hvis jeg nu skal sige det selv, så er det absolut en af mine bedre dage :o) Og så er det jo godt at man skal luftes lidt. Først middag hos Pornopusheren og så ud og danse natten væk. Håber I også får en dejlig lørdag aften!

Og forresten; Tillykke med den lille ny!

Man ved at man har aaalt for tynde vægge når...

Man højt og tydeligt hører fra nabolejligheden: "Nå men så går jeg lige ud og skider!"


Øhm... jamen tak for den information!

AFR


Okay... vi var så inde og se AFR i går. Vi havde faktisk glædet os rigtig meget begge to. Og filmen var... dårlig. Kedelig. Søvndyssende.

Okay-okay, fair skal være fair! Vi havde været ude og drikke et par øl først, og jeg havde ikke spist noget, så jeg var faktisk... en smule...nej, ret... nej okay, jeg var faktisk temmelig hamrende fuld! Så måske ville jeg ha ment noget andet, hvis jeg havde set den ædru. Og nogle af skuespillerne var da ret gode. Og det var da meget sjovt klippet sammen. Men havde jeg set den i fjernsynet, havde jeg zappet videre. Jeg var ikke imponeret. Sådan.

fredag den 20. april 2007

Århus - here I come!

Efter adskillige mennesker har hevet mig i ørerne for at komme over (både bedsteveninden Blondie og Hr. Vejleder som jeg vist ikke har set siden januar) er der nu planlagt tur til Smilets by. Det bliver først om en måneds tid, men der er også meget der skal nåes inden da. Der er specialeafsnit der skal skrives, drinks der skal drikkes, Lækkerkærester der skal elskes, sommerhuse der skal besøges, melodi grand prix-fester der skal afholdes og en masse andet. Men nu er turen i hvert fald skrevet ind i den temmelig booket kalender. Så I kan godt begynde at gøre jer klar, derovre i Århus!

Ups... I did it again

Okay, det startede med et par uskyldige kommentare her. Og så fik jeg blod på tanden og skulle lige se hvilke gode gaver man kunne få med, når man bestilte blade. Og... tja... nu har jeg så bestilt to blade, med hver en lækker parfume. Jow-jow, vi snakker skam hende der ikke har nogle penge overhovedet, men som nok alligevel finde lidt småmønter på bunden af pungen. Og som forsvar må jeg sige at det faktisk er to parfumer som længe har stået på ønskelisten...

torsdag den 19. april 2007

Arbejdsfordeling i hjemmet

Sådan en har de fleste der bor sammen. Og vi har også haft snakket om det, nu hvor vi har taget beslutningen. Der er nogle ting jeg elsker at lave (mad), noget jeg godt kan leve med (vaske op og vaske tøj) og noget jeg hader (gøre rent). Sådan har Lækkerkæresten det også, og vi har nu lavet følgende fordeling:
Vi laver begge mad
Jeg sætter i opvaksemaskinen - han vasker tøj
Han gør rent - jeg giver blowjobs

Vi er begge ret tilfredse med den fordeling!!! Jeg har nævnt for ham, at jeg faktisk elsker at give blowjobs, men han mener at det er en fair fordeling, og så klapper jeg vist bare i ;o)

Kæft, vi har et fedt forhold!

Så starter det!

Hver gang jeg skal flytte (og jeg har ved gud flyttet en del gange!) går jeg amok med at købe nye ting. Jeg troede at jeg kunne trække den lidt endnu, for når først det starter er det ikke sådan at stoppe. Men på grunde af hende her, så jeg denne smukke lampe. Jeg synes bare den er så fin, så nu har jeg bestilt 3 nr af Boligliv og får lampen med for 199,- kr. Jeg håber at Lækkerkæresten kan lide den... Ellers må jeg bare vise, en gang for alle, at han ikke har noget at skulle ha' sagt, når det drejer sig om indretning. Hvilket han temmelig sikkert ikke er helt enig i!

Om at have forbilleder

Har I det? Forbilleder? Jeg har. Engang, da jeg var en stædig teenager som mente at jeg vidste alting bedst, var jeg overbevidst om at forbilleder var for svage mennesker der ikke stolede nok på sig selv. Derfor svarede jeg altid på spørgsmålet: Hvem er dit forbillede? Mig! Og det vidner jo nok om lige præcis om den føromtalte svaghed, godt blandet med en vis portion arrogance.

I dag har jeg adskillige forbilleder. Når det kommer til mit faglige liv og min karriere er det G. Siden jeg mødte ham, er jeg blevet hvirvlet ind i en masse projekter. Han tror på mig, giver råd og vejledning, fortæller mig når jeg laver noget lort, hjælper mig i den rigtige retning, inspirerer mig, presser mig til at yde mere, udfordrer mig, åbner dører for mig og her det sidste stykke tid er han også begyndt at søge hjælp hos mig. Derudover er han igennem årerne blevet en fantastisk god ven. Min ex-mand var dødelig jaloux på G, og sikkert med rette. For mødet med G stadfæstede, for mig, vigtigheden af intellekt, faglighed og sparring i mit liv. Og lige præcis de ting kunne ex-manden ikke give mig. Lækkerkæresten kan ret godt lide G. Han kan nemlig se at G ikke er en trussel mod vores forhold, men derimod en som altid vil være i mit liv, og som, ud over det faglige, faktisk er en super fyr der også er interesseret i at kende ham.

Når det handler om personlige, og følelsesmæssige beslutninger er min mor et stort forbillede for mig. Hun kæmper med næb og klør for det hun tror på, og hendes kærlighed er så stor, at den snildt kan dække en kæmpe familie, en masse venner og størstedelen af byen :o) Hun elsker fest og farver, og lever sit liv efter devicen; lev i nuet. Når jeg står i en svær situation, eller er i tvivl om hvilken beslutning jeg skal tage, så prøver jeg at forestille mig hvad hun ville gøre i mit sted, og oftest finder jeg visdom, mod og humor i hendes beslutning.
Min mor er også en pisseirriterende kvinde. Fordi hun næsten altid har ret, fordi hendes kærlighed netop dækker mange andre mennesker og ikke kun mig, fordi hun er lige så stædig som mig, fordi hun er skrap og klog og fordi hun er min mor...

tirsdag den 17. april 2007

Bryllup

I inviteres hermed til bryllup hos Flæskekatten Johnson og Frk Madskål. Deres forhold er blevet mere og mere seriøst de sidste par måneder, og efter Johnson fandt ud af at man sagtens kunne sove ved siden af sin elskede, har de taget det store skridt, og han er nu flyttet permanent ud til hende. De vier nu deres liv til hinanden for evig tid... eller i hvert fald indtil Frk Madskål er tom.

Hvad jeg har lavet siden jeg stod op

  • Spist morgenmad
  • Klappet tyttebøvserne
  • Surfet på nettet
  • Lyttet til nogle af sangene til ESC-finalen
  • Faldet over hende der den lille Simone der synger godt på youtube...
  • Drukket en usandsynlig stor mængde kaffe, i håb om at jeg ville vågne lidt
  • Danset lidt rundt da de spillede et godt nummer (kan ikke engang huske hvad det var for et)
  • Skrevet ca 2 linier på specialet
  • Slettet ca 7 linier af specialet

Flot Miss Blue Eyes! Skulle du måske lige blive liiidt bedre til at udnytte tiden og få skrevet dit speciale? For lige nu går det faktisk i den direkte modsatte retning.

Det smukkeste ved foråret

Er dem her:




Jeg elsker simpelthen magnolier, og selv om de kun blomstre kort om foråret, ville jeg fylde min have op med dem, havde jeg haft en. Hey, kan man have dem i en krukke på en altan?

Smasket

Puha, man er sq lidt smasket, oven på sådan en nattevagt. Sidder og prøver at vågne, men synes ikke rigtig hjernen kan komme i gang. Jeg har fx lige siddet og læst en artikel og virkelig undret mig over hvorfor fanden de snakker om mug-aber.... Der stod så Mugabe.

Der kommer mærkelige lyde fra min stol...

Ved ikke hvad det er... Tror godt man kan nå at bliv lidt sær af at arbejde her... Bare en tanke...

Note til selv:

Næste gang du har nattevagt på stort creepy hotel, og skal have en bog med til hyggelæsning, så lad lige være med at tage thrilleren hvor unge kvinder bliver myrdet på mystisk vis... på et hotel!

Jeeesus, og her går man og tror at man er lidt klog...

Uh...

Det er altså en lille smule uhyyyyyyggeligt, at være her alene...
Nej-nej, selvfølgelig er jeg ikke alene, der er en masse gæster, men jeg er i receptionen heeelt alene...

Nightowl

Min første nattevagt alene er i fuld gang. Jeg er snart halvvejs og keder mig bravt. Begynder at blive lidt træt, så er glad for at jeg om lidt skal i gang med den store omgang. Det tager ca en time, og så vågner jeg forhåbentlig lidt.
Der sker godt nok ikke meget en mandag aften. Har lige brugt ca 20 min på at forklare en fuld grønlænder at jeg ikke skulle drikke øl sammen med ham, og at jeg ikke ville med op og se hans værelse. En smule irriterende type.

Ellers har jeg siddet og fiflet lidt med en ansøgning til et job jeg vil søge. Ved sq ikke rigtig om den bliver god. Jeg har hidtil kun skrevet ansøgninger til jobs der er noget mere mainstream. Har aldrig skrevet en ansøgning til en akademisk stilling, men det må jeg vist hellere lærer lidt hurtigt.

søndag den 15. april 2007

Sol, rødvin & TP

I går havde jeg en morgenvagt på hotellet, bare for at blive helt sikker i det der check-in og check-out. Jeg skal nemlig have min første vagt alene på mandag. Nå, efter nogle timer med en sød kollega, tumlede jeg ud i solen, og begyndte at gå hjem mod computeren og specialet. Og så tænkte jeg; "Fandme nej!", greb telefonen og ringede til Moar. Få sekunder efter var jeg på vej sydpå, mod frokost i solen, shopping og sludder. Hyggeligt!
Aftenen blev brugt med Brormand, svigerinden, niecen og forældrene. Menuen stod på grillmad, og rødvinen flød i stride strømme. Vi var småberuset da vi hev TP frem, og gevaldig pløret da vi mange timer efter, pakkede det væk igen. Det var pigerne mod drengen og vi fik, i første spil, smæk! Moar insisterede på at svare Thorkild til alle spørgsmål, Svigerinden på at svare Morten Frost, og jeg holdt på Katmandu. Oftest var alle tre forkerte. Men så blev drengene arrogante, og det kunne vi ikke ha. Så vi begyndte at svare enstemigt og smaskede dem! Ha!!! Jeg er ikke nogen god taber...
Jeg kunne ikke overskue at tage hjem, så sov hos de gamle, og er blevet vækket med kaffe og nybagte boller. Om et par timer tager vi alle sammen ind og ser lejligheden. Glæder mig til at vise den frem, men er lidt ked af at Lækkerkæresten ikke er kommet hjem, og er med.

fredag den 13. april 2007

Veltilfreds

Efter en dag med sol, shopping, øl, hyggesludder med Jappe, verdens dårligste burger, verdens bedste brownie, en masse kaffe og et par timers sludder med søster på Grønland, sidder jeg træt og veltilfreds i sofaen. Lige så snart vaskemaskinen har brummet færdigt og tøjet er hængt op, skal jeg i seng. Jeg skal røvertidligt op i morgen (hvilket betyder kl 5.45) og bør vist oven i købet være lidt frisk også. Hvilket er temmelig meget at forlange af en der plejer at sove til kl 9 og så først være frisk kl 12, efter mange kopper kaffe!
Savner allerede ham Lækkermåsen, og ved at det ikke bliver bedre når jeg ligger alene inde i sengen. Har jeg nævnt at jeg er temmelig pladderforelsket i ham?

Øv altså

Hvor jeg hader at have mine elskede mindstesøster i røret, grædende. Hvis hun ikke snart frivilligt forlader den spasser, kidnapper jeg hende sq og hjernevasker hende ligesom de gør med folk i sekter... Hvorfor er det egentlig ikke et standardfag på psykologi? Hjernevask... Tror man tit kunne have brug for det...
Nå, tilbage til søs. Det gør så ulideligt ondt at opleve hende så ked af det, og bare slet ikke kunne gøre noget. Synes hun er meget langt væk. Helt i Jydens land. Og Jydens land behandler hende ikke pænt (jyden gør i hvert fald ikke!)!!! Fy!!! Mind venligst den mand om, at Miss Blue Eyes sparker et mean cirkelspark!

Dilemma

Lækkerkæresten har nogle rigtig søde venner. De har taget godt imod mig, og jeg kan rigtig godt lide dem. Der er dog ét problem!

To af dem skal giftes til sommer. Det, i sig selv, er ikke noget problem. Det der er problemet er, at de har lagt deres bryllup på samme dag som Priden. Det er et problem!!! Jeg er jo inviteret med til bylluppet, og vil da også mægtig gerne komme, men helt ærlig! Hvordan kan man lægge sit bryllup den dag??? Det bliver jo så første gang jeg ikke deltager i Priden i en del år. Har nemlig, med et par diskrete spørgsmål og temmelig direkte svar, konstateret at Lækkerkæresten ikke mener at det er acceptabel grund til at melde fra.

Når det hele klapper

En mindre detalje ved hele det her lækker-lejligheds-noget er at vi inden for 14 dage skulle lægge 60.000 kr i depositum og forudbetalt leje. 60.000 kr er det samme som man får i SU på et år. Og 60.000 kr er ved gud mere end man lige har stående på kontoen, når man er studerende!!! Men min dejlige svigermor har lånt os pengene, og i skrivende stund er Lækkerkæresten nede og aflevere lejekontrakten.
Vi har også fået tilladelse til at tage Tyttebøvserne og Pacman med (det skulle man søge om seperat), svigerinde (der er advokat) har godkendt alle papirer, svigermor (der er arkitekt) har godkendt plantegninger und alles og hele resten af vores verden er bare glade på vores vegne og synes det lyder fantastisk.

onsdag den 11. april 2007

Effektivitet!

Slap af, jeg er effektiv i dag. Jeg har lige fået skrevet adskillige sider (hvilket er ret meget på et par timer... i hvert fald for mig!) på specialet. Fundet tre jobs jeg gerne vil have, men ikke er kvalificeret til endnu. Ryddet op i min kommode og smidt endnu mere tøj ud (det begynder et gribe om sig, det her, og der er ingen tvivl om at jeg ikke har en trævl at tage på om få dage)! Lagt selvbruner. Skiftet bundlaget i Pacmans terrarie, og har i den forbindelse haft den lille fyr ude :o) Han er nu så sød.

Er der andet jeg lige skal gøre, eller skal jeg bare tage ud i solen og nyde livet lidt (I behøver egentlig ikke svare, det var et retorisk spørgsmål)?

Har man lige verdens dejligste kæreste

Når han, her til morgen, efter jeg havde leveret min nøje planlagte slagstale, sagde: "Det er okay, skat. Du må gerne få dit walk-in closet. Vi finder ud af det med resten af rodet. Så længe vi er sammen, kan vi alt!"?

Hurraaaaaaa! Miss Blue Eyes skal have et walk-in closet!!!!! Er I lige klar over hvor fedt det er? Nu er jeg nødt til at gå ud og købe en masse nyt, smukt tøj (dels som erstatning for alt det jeg, i et øjebliks sindssyge, smed ud i går aftes) som passer til walk-in'et. For det bliver selvfølgelig lejlighedens bedste rum, og derfor et sted man opholder sig ofte... Og i den slags rum skal der kun være smukke ting. Shit, det bliver dyrt...

tirsdag den 10. april 2007

Rimelig besværligt...

at have en kæreste med selvstændige meninger og en ide om at han har noget at skulle ha sagt i forholdet...
Jeg elsker ham uendelig højt, og glæder mig sygelig meget til at flytte samme med ham. MEN!!! Han har fundet ud af at der ikke hører et kælder- eller loftrum til lejligheden. Derfor mener han, at jeg enten må smide en masse af mine ting ud eller undvære mit walk-in closet (uh! Det har jeg glemt at skrive!!! Der er walk-in closet i lejligheden!!!), så det kan blive depotrum.

Okay, hvor hårdt har han lige slået hovedet????

For det første er det jo grænsende til blasfemi, at lave noget som helst andet end walk-in closet i det rum. Lejligheden er jo bygget at der skal være walk-in closet dér (at de på plantegningen kalder det depotrum er bare en fejl).
For det andet skal jeg overhovedet ikke smide mine ting ud! HAN skal bare lære at leve med meget mindre tøj, og så kan jeg putte alle mine ting ind i skabene (sådan er der nemlig nogle stykker af), og så kan MIT tøj og MINE sko være i MIT walk-in closet, mens hans tøj og sko kan være i det ene af skabene.

Tadaa! Hvorfor tænker han overhovedet, når jeg allerede har udtænkt det hele?

Nogle gange kan jeg godt blive lidt bange for at han når at blive træt af mig inden vi når at flytte sammen...

Det' daarjligt bedstefar!

Denne her (godt hjulpet på vej af dem her) er skyld i at både Lækkerkæresten og jeg med jævne mellemrum pludselig råber; "Det' daarjligt bedstefar, det' daarjligt!" og derefter knækker sammen af grin.

Woohooo!

Så er lejligheden vores! Vi har snakket med mæglergutten og har set hvordan den er skiftet fra at være hvid (ledig) til at blive blå (reserveret) på hjemmesiden. Huuuuuurraaaaaaaaa!!!!
Det er lidt ligesom at være gravid... (okay-okay, nu vil nogle af jer mødre måske modsige mig, men jeg har jo aldrig været gravid, så jeg ved ikke bedre). Man går og tænker på den hver dag, mærker efter (den sparker lidt), kigger i bøgerne om man nu gør det rigtigt, og så en dag, nogle måneder efter, kommer den ud i virkeligheden til os.

Har sagt til Lækkerkæresten at det er HAM der føder den!

mandag den 9. april 2007

Ha ha ha ha

Knægten her har djævleme humor!!!! Og så har han selvfølgelig ret!

Rundt og rundt

Jeg har fundet på en ny leg. Den er kun sjov at lave sammen med folk der er ældre end mig, og så er det vist i øvrigt mest mig der morer mig...

Den går ud på at jeg med tænksom mine siger: "Tænk, næste gang jeg fylder rundt, fylder jeg 30..."
Så kigger jeg på dem og siger: "Næste gang du fylder rundt, fylder du 40!" (Jeg fik sågar sagt "50!!!... det er jo et halvt århundrede!!!" til en der lige var fyldt 40 og som vist føler sig temmelig meget yngre...)
Som regel breder der sig et et meget anstregt/panisk/skrækslagent udtryk i ansigtet på disse mennesker (der oftest kun er en smule ældre end mig), og jeg kan gå derfra smågrinende.

Jeg er klar over at jeg er nødt til at stoppe denne leg nogle måneder inden jeg fylder 30 (hvilket jeg gør til efteråret!), og så i øvrigt håbe på at de andre glemmer den.

Stor beslutning!

Okay... Vi har taget en stor beslutning, og I er de første der hører den.

Vi var ude og se på noget nybyggeri i går, og forelskede os lidt i det. Så nu har vi skrevet under på reservationspapirerne, og reserveret en lejlighed. Den er på 93 m2 og ligger på toppen. Der er fed udsigt fra altanen og området ser ud til at blive rigtig godt. Den står klar til august, så der skal jeg flytte sammen med Lækkerkæresten.

Puha, det bliver spændende. Vi er først 100% sikre på at vi får den, når de modtager reservationspapirerne, så vi håber der ikke er andre der lægger billet ind på lige præcis den lejlighed inden da. Kryds lige fingre!!!

Den beslutning passer lige til mine smukke røde sko...
Fordi det er en smuk, dejlig beslutning der giver en god følelse helt ned i maven, og som jeg stolt viser frem ved hver given lejlighed.


Nå ja, påsken har i øvrigt været dejligt, med masser af familiebesøg, mad, chokolade, en tur på Bakken og lidt kvalitetstid med Lækkermåsen.

lørdag den 7. april 2007

Roskilde Festival!!!



Jeg skal på Roskilde i år! Jeg har, for en del år siden, været der, og kunne slet ikke få mig selv til at sætte mine små prinsessefødder i alt det klamme tissemudder, hvilket resulterede i en lidt stille og indskrænket festival. Dette informerede jeg Lækkerkæresten om, da han spurgte om jeg ville med.
Men nu får jeg VIP adgang med medarbejder camping, gratis mad og øl og rigtige bade. Så nu gider jeg godt :-D Jeg skal være scenevagt, så alle jer rødder; I kan godt slappe af, ellers kommer Miss Blue Eyes og skælder jer ud..... eller giver jer vand... så pas bare på!

Glæder mig usigeligt meget til Mika, så håber virkelig ikke jeg skal arbejde der.

Nattevagt

I nat havde jeg min første nattevagt. Det var ok hyggeligt. Der var en fuld finne der friede til mig, og en luder der tilbød mig provosion for hendes arbejde. Jeg sagde pænt nej tak til begge dele.

Der er mere at lave end jeg havde regnet med, og dermed mindre tid til at sidde og skrive i. Jeg håber det er er fordi jeg er ny, og derfor skulle ha det hele forklaret, men lad os nu se.

Ladt op

Efter et døgns tid i sommerhus er man ladt op. Der er så skønt deroppe, og man føler at hele verden bare er sat på stand-by, når man er der.
Jeg har besluttet at jeg, når det bliver lidt varmere, vil tage derop alene en uges tid, og skrive lidt. Der er ingenting. Det er primitivt og råt. Og fuldstændig stille. Perfekt skriveplads :o)

Min svigerfamilie er simpelthen bare så sød, og jo bedre jeg lærer dem at kende, jo bedre kan jeg lide dem. Jeg fik et nyt fjernsyn af min svigermor. Det var et hun havde fået, og de skulle ikke bruge det, så om jeg ikke ville ha' det? Øhm, så skidt da! Så nu står der en stor, fin klods derinde, i stedet for den grimme lille klods :o)

onsdag den 4. april 2007

God Påske!

Om lidt tager jeg på en laaaang arbejdsdag, og derefter i sommerhus. Kan I have en dejlig påske, alle sammen. Vinke-vinke

Min romantiske kæreste...

I går aftes lå vi i sengen og havde det dejligt. Totalt strengt sagde jeg; "Sig noget sødt til mig"
Lækkerkæresten så meget koncentreret ud et øjeblik, og sagde så; "Heeeeej...."



Øhm... ja... Det arbejder vi lige lidt med :D

tirsdag den 3. april 2007

Mig - en nørd :o)

What Be Your Nerd Type?
Your Result: Literature Nerd
 

Does sitting by a nice cozy fire, with a cup of hot tea/chocolate, and a book you can read for hours even when your eyes grow red and dry and you look sort of scary sitting there with your insomniac appearance? Then you fit this category perfectly! You love the power of the written word and it's eloquence; and you may like to read/write poetry or novels. You contribute to the smart people of today's society, however you can probably be overly-critical of works.

It's okay. I understand.

Science/Math Nerd
 
Social Nerd
 
Drama Nerd
 
Gamer/Computer Nerd
 
Anime Nerd
 
Artistic Nerd
 
Musician
 
What Be Your Nerd Type?
Quizzes for MySpace

Verdens dejligste kæreste!!!

Har lige fået denne her sms:

Hey Lækkermus! Jeg fik lige denne her dejlige følelse af at fyldes med glæde over livet. Som om solen skinner eviggyldent indvendigt! Følelsen som du giver mig! Hold fast hvor jeg elsker dig! Stort kys fra livsnyderen!

Må man godt få en lille smule klump i halsen af bar lykke, når man læser den?

Taske-oprydning... eller nowet

Okay, når man nu ligger her igen; med benet oppe og de smertestillende inden for rækkevidde, så må man jo underholde sig selv. Det startede med at jeg lige skulle finde en læbepomade i min taske. Det var slet ikke så nemt som først antaget, så jeg endte med at vende bunden i vejret på tasken, for at se hvad der egentlig var i den.

Hold da fast, jeg slæber rundt på meget!!!! Her er hvad det blev til:

  • Min elskede røde Filofax
  • En sælskindspung til mønter
  • En cigaretholder fra Octopus til mine kreditkort
  • Min pornofon (en rød mobil)
  • To nøglebundter
  • Min iPod
  • To par solbriller
  • 7 cykellygter... alle hvide! (how do I manage???)
  • Et rør med Treo
  • Et til rør med Treo
  • Et til rør med Treo (så tror pokker jeg aldrig kan finde mine Treo'er i skuffen, hvor de bør ligge)
  • En lighter der ikke virker
  • En rulle Lakrisal
  • En æske smint
  • En pose lakridser
  • En æske Tictac
  • En peberspray (ja-ja, den er ulovlig, men rar at have)
  • 11 tamponer og et bind
  • To pakker kleenex
  • En 8 hour creme
  • En til 8 hour creme
  • En håndcreme fra Lancome
  • En håndcreme fra Nivea
  • En håndcreme fra Neutrogena (jeg kan altså ikke lide at have tørre hænder!)
  • En æske smertestillende piller til mit knæ
  • Mit digital kamera
  • Tlf oplader
  • To lipgloss
  • Et par gamle biografbilletter
  • Nogle visitkort fra folk jeg ikke ved hvem er
  • Et hav af kvitteringer
  • Et lille spejl
  • En tandbørste
  • En hårbørste
  • En indkøbspose der kan pakkes sammen så den intet fylder (totalt mormor, I know)
  • Tre neglefile
  • Saltvandsøjendråber
  • En gul highlighter
  • 18 kuglepenne (ahem... Man skulle jo nødig løbe tør... Tør slet ikke tænke på hvor jeg dog har stjålet dem)
  • Mascara
  • Renseservietter
  • En flakon med yndlingsparfumen
  • Tre kondomer
  • Et lille stykke koral
  • Adskillige plastre og vabelplastre
  • Ekstra linser
  • 12 små parfumeprøver

Mon der er noget af det jeg kan undvære? Næ, det tror jeg egentlig ikke (måske nøjes med to ruller Treo'er), så jeg putter bare det hele ned i tasken igen :o)

Læg lige mærke til at læbepomaden slet ikke var der...

mandag den 2. april 2007

Pis, pis, pisselort!

Ja, let og elegant har jeg jo aldrig været. For lidt over en halv time siden, fik jeg lavet en lille piruette der resulterede i, at mit knæ nu er i udu. Nattevagten er udskudt til på fredag.
Da jeg ringede til min mor for at få lidt medfølelse, endte det med et kæmpe skænderi. Bare ikke hvad jeg havde brug for lige nu... Ked...

Fejlen fundet...

Fejlen ved mit nye job er fundet. Var ellers ganske glad; godt betalt, kunne sidde og skrive speciale og drikke kaffe en stor del af tiden osv...

Fejlen er så bare at kl. nu er 21.00 og jeg er allerede træt. Men jeg skal først møde om 2 timer, og må nok se i øjnene at jeg ikke får noget søvn før kl 7.45 i morgen tidlig. Pis os'!!!

Mit forårssoundtrack

Når solen skinner, og man går rundt udendørs og nyder den, må der musik til. Jeg går ingen steder uden min elskede iPod, og lige nu er mit forårssoundtrack det her:

  • Kolla Kolla - The Ark (Totalt glad-i-hovedet svensk popmusik)
  • Sodashop - Jay Brannan (Et af de fede numre fra Shortbus)
  • 10.000 nights of tunder - Alphabeat (Glad pop)
  • He lives in you - Lion King (Dejlige London-minder og skøn Afrikasang)
  • Love to hate you - Erasure (Kan slet ikke stå stille til så fed disko!)
  • Language - Scott Matthew (Fantastisk sang... kan ikke beskrives)
  • Shine - Take That (En af de bedste sange de har lavet)
  • Præsident i USA - Thomas Buttenschøn (Kan bare ikke være i dårlig humør når jeg hører ham)
  • Langebro - Mark Linn (Fra musicalen Gasolin... Dejlig sang der lige har fået lidt ekstra...)
  • The Bug - Dire Straits (Glad musik som kun gør en forårsdag bedre - specielt når den er sunget af min dejlige kæreste)

Bliver man ikke husket for sin dygtighed...

...bliver man nok husket for noget andet...

Har lige kigget mig i spejlet og konstateret, at jeg har været til møde og haft klienter med stor mascaraplet på næsen. Hvordan kan det være at folk ikke fortæller den slags?

Ved nærmere studie af næseregion, opdagede jeg også tilsynekomsten af årets første fregne. Tak sol!

Mmm, har været skøn weekend

Det har været en skøn, men travl weekend, med en masse socialt.

Lørdag startede vi i Planteriget, hvor vi lige skulle købe en blomst til Moar. Men så var der en plante der var ved at dræbe min allergiske Lækkerkæreste. Han nøs og nøs og nøs og snottede og kunne ikke se og kunne ikke trække vejret og alt muligt. Fik ham fragtet væk derfra (dvs, satte mig ind på passagersædet og sagde at han skulle køre... retrospektivt set, ikke så overskudsagtigt og fair over for kæreste der var ved at dø), og ned til min forældre. Voldsomt meget kage, kaffe, gåtur, mad, larm, latter, gråd (fra niece og nevø) og snak senere var jeg helt træt. Min familie er meget støjende, meget dominerende og meget på! Skidesøde og alt det der, men også lidt trættende i mange timer ad gangen. (Note til selv: Overvej lige det der med at holde ferie sammen med dem!)
Så det var helt rart at køre mod København igen. Ind på Husum Torv hvor der var bryllupsfest. Meget uformelt og hyggeligt. Veninden har fundet sig en lækker mand med en skøn udstråling. Om han er sød ved jeg ikke, for han talte kun spansk, og det gør jeg ikke... Men mon ikk? Min venindes andre venner siger mig ikke det store, så vi endte i køkkenet (hvilket jo automatisk gjorde os til de mest hippe mennesker til festen, for alle ved at de hippe mennesker altid står i køkkenet) hvor vi sludrede med veninden.

Søndag skulle der skrives speciale...

Skulle bare først liiige ud og spise lidt brunch med rødderne... Og så skulle vi liiige ud og se på åbent hus i et nyt byggeri, hvor vi overvejer at flytte hen. Og så skulle vi liiige mødes med nogle af Lækkerkærestens venner og dertilhørende bedårende unge, på kirkegården til øl og solskinshygge på tæppet. Og så var kl pludselig blevet aftensmadstid, og vi erkendte at det eneste rigtige at gøre var, at hente sushi, leje film, købe slik, og bruge resten af aftenen på sofaen.